18/5/08

ΜΠΟΥΚΟΤΑΖ ΣΤΙΣ ΕΤΑΙΡΙΕΣ ΒΓΕΝΟΠΟΥΛΟΥ


Μποϋκοτάζ στις εταιρείες του Βγενόπουλου
πρωτοβουλια του Greek Rider την οποια προσυπογραφει και η πεντανοστιμη

αντιγραφή
''''Ειλικρινά δεν με ενδιαφέρει τι έκανε ο Βγενόπουλος με τον ΟΤΕ και την κυβέρνηση, ούτε με ενδιαφέρει ο ΟΤΕ αυτός καθεαυτός.
Επίσης, δεν με ενδιαφέρει προσωπικά ο Τσίπρας και ο Παπανδρέου, ούτε οι πολιτικοί τους χώροι ούτε έχω κάποιο επαγγελματικό συμφέρον εναντίον των εταιρειών του Βγενόπουλου. Αυτό που με εξοργίζει είναι που πλέον επιχειρηματικοί μεγαλοπαράγοντες απροκάλυπτα χτυπάνε τους δημοκρατικούς θεσμούς.
Τα ΜΜΕ και ο τύπος δεν πρόκειται να αντιδράσουν εναντίον του γιατί τους "κρατάει" με τις διαφημίσεις των εταιρειών του και αυτό είναι το πιο εξοργιστικό, εκεί στηρίζει τη δύναμή του, στις διαφημίσεις που μπορούν να εξαγοράζουν πανεύκολα την ελεύθερη γνώμη.
Τι μπορούν να κάνουν οι πολίτες γι' αυτό; Θα μείνουμε με σταυρωμένα τα χέρια; Την προηγούμενη φορά έκανε μήνυση στον Τσίπρα, τώρα στον Παπανδρέου, αύριο θα ζητήσει την κατάλυση της δημοκρατίας;
Τόσο πολύ έχουμε πλέον αποβλακωθεί ως πολίτες από την πολλή δουλειά και την τηλεόραση; Προτείνω μποϋκοτάζ στις εταιρείες του Βγενόπουλου:Οι εταιρείες συμφερόντων Βγενόπολου είναι οι εξής:
1) VIVARTIA AEBEE δηλαδή ΔΕΛΤΑ, CHIPITA, ΜΠΑΡΜΠΑ ΣΤΑΘΗΣ και GOODY'S.
2) Το "Υγεία Διαγνωστικό & Θεραπευτικό Κέντρο" το οποίο έχει το Μητέρα και το Λητώ
3) Επίσης τη Singular Logic.
4) Την ATTICA συμμετοχών που έχει τα Superfast Ferries και τα Blue Star Ferries.
5) Την MIG LEISURE LIMITED (HILTON)6) Ακόμη τις INTERINVEST ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΠΕΝΔΥΤΙΚΗ ΑΕΕΧ (είναι στο χρηματιστήριο Αθηνών ως επενδυτική εταιρεία) καθώς και οι CAPE INVESTMENT CORPORATION και ANAKON INVESTMENTS.7)
Επενδυτική Τράπεζα(η οποία είναι η χρηματιστηριακή του ομίλου) μέλος του MARFIN POPULAR BANK που έχει δημιουργηθεί από τις Λαική & Εγνατία Τράπεζα.
Όσοι δεν συμφωνούν με τις πρακτικές του Βγενόπουλου εναντίον των πολιτικών ας μην ξαναγοράσουν προϊόντα του, ας μην μπούνε στα καράβια του, ας μην πάνε στις τράπεζες συμφερόντων του.''

ΒΡΕ ΚΑΛΩΣ ΤΑ ''ΠΑΙΔΙΑ''!

LinkWithin

http://pentanostimi.blogspot.com/2009/10/blog-post_11.html
Oι ανόητοι θεωρουν οτι το να αστειεύεσαι

σημαίνει πως δεν εισαι σοβαρός

κι οτι ενα παιχνίδι με τις λέξεις δεν αποτελει απάντηση

paul valery

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

ΔΑΝΑΗ -ΑΣ ΕΡΧΟΣΟΥΝ ΓΙΑ ΛΙΓΟ

ΑΛΛΗ ΜΙΣΙΡΛΟΥ

ΔΑΝΑΗ -ΜΙΣΙΡΛΟΥ

ΜΟΝΑΔΙΚΟ--LOU REED-PETE TAOUSEND-PALE BLUE EYES