17/3/09

επιστολή Αλαβάνου σε Καραμανλη-ΠαπανδρεουΟ Πρόεδρος της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ Αλέκος Αλαβάνος με επιστολή του προς τον πρωθυπουργό Κώστα Καραμανλή και τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης Γιώργο Παπανδρέου τους ζητάει να ταχθούν υπέρ της ανασυγκρότησης της ΕΦΕΕ και των φοιτητικών συλλόγων και να αναλάβουν σχετικές πρωτοβουλίες.
Ο κ. Αλαβάνος τονίζει στην επιστολή του ότι εδώ και πάνω από δεκαετία, με ευθύνη των νεολαιών της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ και των παρατάξεων που πρόσκεινται σε αυτές, που μέχρι τώρα κατείχαν στην πλειοψηφία τους περισσότερους συλλόγους, δεν προχωρεί η συγκρότηση του φοιτητικού κινήματος σε επίπεδο Σχολής, Ιδρύματος και πανελλαδικά.
.......Έτσι, η κοινότητα των φοιτητών σε συνεργασία με την κοινότητα διδασκόντων και διοικητικών, θα μπορούσαν να στηρίξουν τον πανεπιστημιακό χώρο, να συμβάλλουν στον εκδημοκρατισμό και στην αναβάθμισή του, να προστατεύσουν το πανεπιστημιακό άσυλο,ως χώρο ελεύθερης διακίνησης των ιδεών. ''Την ίδια στιγμή, όμως, κεντρικά ή μέσω κορυφαίων στελεχών τους ζητούν ανοικτά την κατάργηση του ασύλου» προσθέτει.
περισσότερα ΕΔΩ

ΒΡΕ ΚΑΛΩΣ ΤΑ ''ΠΑΙΔΙΑ''!

LinkWithin

http://pentanostimi.blogspot.com/2009/10/blog-post_11.html
Oι ανόητοι θεωρουν οτι το να αστειεύεσαι

σημαίνει πως δεν εισαι σοβαρός

κι οτι ενα παιχνίδι με τις λέξεις δεν αποτελει απάντηση

paul valery

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

ΔΑΝΑΗ -ΑΣ ΕΡΧΟΣΟΥΝ ΓΙΑ ΛΙΓΟ

ΑΛΛΗ ΜΙΣΙΡΛΟΥ

ΔΑΝΑΗ -ΜΙΣΙΡΛΟΥ

ΜΟΝΑΔΙΚΟ--LOU REED-PETE TAOUSEND-PALE BLUE EYES