2/7/09

Καπνισμα με κουκούλα


Οποια κουφάλα συλληφθεί να καπνίζει με κουκούλα, θα συλλαμβάνεται και θα παραδίνεται για αναμόρφωση στην κυρία Παπακώστα...
ο ΣΤΑΘΗΣ

1/7/09

σταση εργασίας αυριο σε ολα τα ΜΜΕ 12-3

τΡΊΩΡΗ ΣΤΑΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ 12 -3 αυριο σε ολα τα ΜΜΕ.
πορεια στη βουλη στις 12 ,την ωρα που θα συζητείται στην επιτροπη θεσμων και διαφάνειας η κρίση στα ΜΜΕ

μεχρι τέλους


σταση εργασιας αυριο στα ΜΜΕ 12-3

συμφωνα με πληροφορίες το ΔΣ της ΕΣΗΕΑ αποφασισε πριν απο λιγο σταση εργασιας σε ολα τα ΜΜΕ αύριο
απο τις 12 εως τις 3 -Επισης θα καλυφθουν τα εξοδα εκδοσης του 16σελιου φύλλου των εργαζομένων στον Ελευθερο Τυπο
ΣΕ ΛΙΓΟ ΤΑ ΝΕΩΤΕΡΑ

στο Νίουε,δεν καπνίζει κανείς


30/6/09

λύκος στα πρόβατα[blogs]

Πριν απο λιγους μήνες το θεμα της ανωνυμίας στα μπλογκς,οι επιχειρόύμενες[?]κυβερνητικές ρυθμίσεις για το διαδίκτυο ''επαιζε''
καθε βδομάδα σε συγκεκριμενες εφημερίδες,με τις συνακόλουθες διαψεύσεις τους αρμόδιου υπουργού.Ακολουθούσαν σχετικές αναρτήσεις στα μπλογκς ,καποιες καθησυχαστικές φωνες πως δεν προκειται τιποτα να συμβεί και το θεμα ξεχνιόταν.
Τώρα με την παρέμβαση Σανιδά,ενω θαπρεπε να κανουμε μεγαλο σαματά,φαινεται πως ειτε εν πιστευουμε οτι θα ''μας την πέσουν'' ειτε συμπεριφερόμαστε σαν τον ανόητο βοσκο,που φωναζε καθε τρεις και λιγο ''λυκος στα πρόβατα''για να τρεξουν οι συγχωριανοί να τον σώσουν,ενω αυτος εκανε την πλάκα του,οταν ομως ηρθε πραγματικά ο ΛΥΚΟς κανένας δεν το πίστευε.Η συνεχεια ειναι γνωστή[για τα πρόβατα].

ποτε θα συγκροτηθεί προεδρείο στην ΕΣΗΕΑ?ελαβα και δημοσιευω προσυπογράφοντας την παρακάτω ανακοινωση της Συσπειρωσης Δημοσιογράφων -Δουρειος Τύπος για την κατασταση στην ΕΣΗΕΑ και τις, απο παλια γνωστές κωλυσιεργίες ,για τη συγκρότηση προεδρείου με αποτελεσμα να μην κινέιται τιποτα μεσουσης της κρίσης στα ΜΜΕ.Ας παρουν ολοι τις ευθυνες τους ,αλλοιως θα τους πάρουν με τις πέτρες.

ΠΟΙΟΙ ΟΔΗΓΟΥΝ ΤΗΝ ΕΣΗΕΑ ΣΕ ΔΙΑΛΥΣΗ

Κατά τη σημερινή συνεδρίαση του Δ.Σ. της ΕΣΗΕΑ οι εκπρόσωποι της ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΩΝ ΔΟΥΡΕΙΟΣ ΤΥΠΟΣ υιοθετώντας τις απόψεις των συνελεύσεων των συναδέλφων στον ΕΛ. ΤΥΠΟ, τον CITY και τον ΞΕΝΙΟ, πρότειναν σειρά μέτρων στήριξης των συλλογικών αιτημάτων των εργαζομένων στα μέσα αυτά -καθώς και γενικές απεργιακές κινητοποιήσεις, διαδηλώσεις εξω απ' τη Βουλή, τα υπουργεία και τις εργοδοτικές οργανώσεις, ώστε να αντιμετωπιστούν και τα νέα κύματα απολύσεων που ήδη εκδηλώνονται και σε άλλες επιχειρήσεις Τύπου και ΜΜΕ.

Ωστόσο, και πάλι ο προεδρεύων του Δ.Σ. κ. Σόμπολος με τη «νομική» βοήθεια του κ. Τσαλαπάτη δεν επέτρεψε να τεθούν σε ψηφοφορία οι προτάσεις μας και οποιεσδήποτε άλλες, και έτσι το Δ.Σ. της ΕΣΗΕΑ οδηγήθηκε για μια ακόμα φορά στην απραξία (και τη βαθύτερη ανυποληψία).


Στη συνέχεια η ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΩΝ ΔΟΥΡΕΙΟΣ ΤΥΠΟΣ κατέθεσε κείμενο στο Δ.Σ. για ως βάση για τη συγκρότηση προεδρείου, απευθυνόμενη αποκλειστικά προς τους συμβούλους της ΜΑΧΟΜΕΝΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑΣ και της ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ, το οποίο και ακολουθεί:

«Προτείνουμε τα παρακάτω σημεία ως minimum πρόγραμμα άμεσης ανταπόκρισης στις συνθήκες της κρίσης και ως βάση δέσμευσης για τη συγκρότηση προεδρείου.


1) Καμία απόλυση- καμία απώλεια σε θέσεις εργασίας. Απόρριψη των «προγραμμάτων εθελουσίας εξόδου». Ουσιαστικά μέτρα στήριξης των ανέργων, όπως αύξηση του επιδόματος και του χρόνου επιδότησης και μέτρων κοινωνικής στήριξης και αλληλεγγύης (περίθαλψη, δάνεια κλπ). Εξάρτηση της επιχορήγησης κάθε μορφής προς επιχειρήσεις ΜΜΕ (πχ κρατική διαφήμιση, ειδικά φορολογικά μέτρα κλπ) με τη ρήτρα απασχόλησης και απαγόρευσης των απολύσεων. Διεκδίκηση θεσμών και μηχανισμών κοινωνικού ελέγχου στις επιχειρήσεις ενημέρωσης και
επικοινωνίας για την έγκαιρη επισήμανση στρεβλώσεων και εστιών αιφνίδιας κρίσης.

2) Όχι στην ελαστικοποίηση των εργασιακών σχέσεων. Έλεγχος στις επιχειρήσεις για τη σχέση μισθολογίου-ΔΠΥ στην κατεύθυνση της (πλήρους και σταθερής απασχόλησης. Παράλληλες πρωτοβουλίες υποστήριξης των εργαζομένων με ΔΠΥ.

3) Έλεγχος στις εφαρμογές των ΣΣΕ. Διεκδίκηση συμβάσεων βελτίωσης των μισθών και των εργασιακών δικαιωμάτων. Κάθετη απόρριψη του προσχήματος της κρίσης για την υποβάθμιση κατακτήσεων των εργαζομένων.

4) Ασφαλιστικό: Απόρριψη της αντιμεταρρύθμισης Πετραλιά όπως και των νόμων Ρέππα και Σιούφα. Υπεράσπιση του δημόσιου- καθολικού- υποχρεωτικού χαρακτήρα σε όλες της πλευρές του ΣΚΑ (σύνταξη, περίθαλψη, επικούρηση). Αποφασιστική διεκδίκηση των πόρων των ταμείων. Κίνηση με βάση τις αποφάσεις του 3ου και 4ου συνεδρίου της ΠΟΕΣΥ. (ενοποίηση του ασφαλιστικού των εργαζομένων στα ΜΜΕ προς τα πάνω, διεκδίκηση των όρων και των προϋποθέσεων, αντίθεση σε κάθε υποβάθμιση και πολύ περισσότερο στην ισοπέδωση).

5) Εκδημοκρατισμός στη λειτουργία της ΕΣΗΕΑ, στήριξη των διαδικασιών από τα κάτω: Εκκαθάριση μητρώου, δρομολόγηση δημοκρατικής αλλαγής του καταστατικού, τακτική λειτουργία του μεικτού, συγκρότηση επιτροπών με συμμετοχή στελεχών του μεικτού, τακτικές γενικές συνελεύσεις στις επιχειρήσεις.

6) Άνοιγμα των μετώπων της διπλοθεσίας στο δημόσιο, των ασυμβίβαστων στην απασχόληση. Τέλος στο αίσχος και την ομηρία των συμβασιούχων. Κατά προτεραιότητα προσλήψεις με διαφανείς διαδικασίες σε ΕΡΤ, ΑΠΕ και δημοτικά ραδιόφωνα, μέσα από τη λίστα των ανέργων.

7) Μάχη για την τήρηση του κώδικα δεοντολογίας.


Κατανοούμε ότι η πρόταση αυτή έχει αναγκαστικά περιληπτικό χαρακτήρα. Είμαστε ανοιχτοί σε κάθε προσθήκη, βελτίωση, νέα πρόταση. Είμαστε ανοιχτοί σε συζήτηση. Με βάση τα παραπάνω καλούμε τις παρατάξεις Μαχόμενη Δημοσιογραφία και Δημοσιογραφική Ενότητα, σε διαβούλευση για τη συγκρότηση προεδρείου υπογραμμίζοντας ότι δεν θεωρούμε τίποτα ως δεδομένο ή ως προαπαιτούμενο για τις θέσεις του προεδρείου. «.ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΩΝ ΔΟΥΡΕΙΟΣ ΤΥΠΟΣ


Περισσότερα στο http://syspeirosi.wordpress.com/ και στο http://activemedia.gr
29/6/09

ειναι η Αριστερά ''προβληματική οικογένεια?''[η απαντηση]

.....δεν ειναι ενα ναι η ενα οχι..............................
απαιτείται ιατρική γνωμοδότηση,
ειδικά τεστ ψυχολόγων και ψυχαναλυτών,
ειδικευμένων ειδικα
στην οικογενειακή θεραπεία
οι καιροι ειναι δύσκολοι,η οικογένεια
ασφυκτιά,συνθλιβεται αναμεσα τις αναγκες ,
τις αντικρουόμενες επιθυμίες,τους ανομολόγητους πόθους,
τα συμφεροντα των συγγενών,ζήλιες,μικροκακίες,απωθημένα
στο ντιβανι λοιπον,στο ντιβάνι!!
[εγω τη γλυτωσα με το ΜΠΡΙΑΜ!],[,,http://pentanostimi.blogspot.com/2009/06/blog-post_29.html,,,,,]

Μπριάμ, χωρις δευτερη κουβέντα


[το ριχνω στη μαγειρική,μπουχτισα]

λεω σημερα να φτιάξω μπριάμ
αλλοι το λένε τουρλού
λογω του ανακατέματος πολλων ζαρζαβατικών
καλοκαίρι χωρίς μπριάμ δε λέει
τρεις μερες τώρα τοριξα στην κουλτούρα....τι δρώμενα,τι φεστιβάλ Αθηνών,τι κουλτουρότσαρκες,ασε δε και το πολιτικο σαράκι..Αποτοξίνωση ΤΩΡΑ.
Μπριάμ που αρέσει και στα ''παιδιά΄΄

Μπριάμ,τουρλού,γεμιστά,φασολάκια,καλά για μπάμιες δεν το συζητώ ολο μπλιάχ και μπλιάχ ακούω...εστω το μπριάμ,ειναι μια κάποια λύσις.

28/6/09

o ''νέος ΣΥΡΙΖΑ''η περί όνου σκιάς


Δημοσιεύτηκε στην Αυγή της Κυριακής στις 28 Ιουνίου 2009

τηα Νάντιας Βαλαβάνη

Όταν ένας πολιτικός σχηματισμός περνάει μια κρίση, όπως η πρόσφατη στο ΣΥΡΙΖΑ, και όλοι φαίνεται να συμφωνούν ότι τα όποια ζητήματα υπάρχουν πρέπει να τεθούν και να συζητηθούν ανοιχτά, δε βοηθάει κανένα, πολύ περισσότερο το χώρο της ριζοσπαστικής αριστεράς, να προτάσσονται θέματα που δεν αποτελούν κανενός είδους πραγματικό διακύβευμα (για να χρησιμοποιήσω έναν όρο που αυτή την εποχή αρέσει πολύ).

Με βάση ό,τι διαβάζω κι ακούω αυτές τις μέρες, ας μου επιτραπούν τριες παρατηρήσεις.

Πρώτη: Ποιος έχει θέσει θέμα μετατροπής του ΣΥΡΙΖΑ στο επόμενο διάστημα σε ενιαίο (πολυτασικό) πολιτικό οργανισμό; Εννοώ πέρα απ’ το λεγόμενο «δεύτερο κύμα», που απηχεί τις απόψεις, στην καλύτερη περίπτωση, αρκετών δεκάδων ανθρώπων.

Απάντηση: Κανείς. Και πώς θα μπορούσε να τεθεί με όρους πραγματικότητας ένα τέτοιο θέμα, όταν συνιστώσες του ΣΥΡΙΖΑ όπως ο ΣΥΝ, η ΚΟΕ, η ΔΕΑ, η ΚΕΔΑ, οι Ενεργοί Πολίτες είναι αντίθετες σε μια τέτοια προοπτική; Τέτοιες διαδικασίες δε μπορούν εξάλλου να δρομολογηθούν «από έξω», εκβιαστικά, υπό πίεση, με τελεσίγραφα που θέτουν χρονικά όρια. Μπορούν μόνο να ωριμάσουν «από τα μέσα» και στους δικούς τους χρόνους. Και αυτό θα έπρεπε αναγκαία να συμβεί σε κάθε συλλογικότητα του ΣΥΡΙΖΑ χωριστά.

Γιατί τι θα γινόταν αν στο μέλλον, μέσα απ’ τις δικές τους διαδικασίες, κάποιες απ’ τις παραπάνω συλλογικότητες αλλάξουν άποψη ενώ οι υπόλοιπες θέλουν να παραμείνουν ως έχουν; Θα μπορούσε να προχωρήσει το “σχέδιο” με αποκλεισμούς των «απρόθυμων»;

Όσον αφορά τον ΣΥΝ: Αν απηχεί μια απτή πραγματικότητα ότι ο ΣΥΝ δε φαίνεται να έχει προοπτική έξω απ’ το ΣΥΡΙΖΑ, ακόμα περισσότερο κατηγορηματικά ισχύει ότι ΣΥΡΙΖΑ δε μπορεί να υπάρξει χωρίς τον ΣΥΝ.

Όσον αφορά τους υπόλοιπους «απρόθυμους»: Σε περίπτωση που ο ΣΥΝ θα δεχόταν να ενταχθεί σε μια «συμμαχία προθύμων», δε μπορεί οποιοσδήποτε σοβαρός άνθρωπος να επιδιώκει να διαλυθεί ο υπαρκτός ΣΥΡΙΖΑ, με τις συγκεκριμένες πολιτικές δυνάμεις διαφορετικών ιστορικών χώρων της αριστεράς που συμμετέχουν σήμερα στους κόλπους του, προκειμένου να πραγματοποιηθεί η μετάβαση σε ένα «νέο», «ενιαίο» ΣΥΡΙΖΑ - στην πραγματικότητα ένα διαφορετικό πολιτικό σχηματισμό της Αριστεράς - χωρίς την ΚΟΕ, τη ΔΕΑ, τους Ενεργούς Πολίτες και την ΚΕΔΑ στις γραμμές του.

Δεύτερη: Τι καλείται να λύσει η Οργανωτική Πανελλαδική Συνδιάσκεψη το Φθινόπωρο του 2009;

Κατά τη γνώμη μου, πριν απ’ όλα να προωθήσει με αποφασιστικό τρόπο τις αποφάσεις τις Α’ Πανελλαδικής Σύσκεψης του Μαρτίου 2008, που ουδέποτε εφαρμόστηκαν, για “ΣΥΡΙΖΑ παντού” (επιτροπές και συνελεύσεις τοπικά και κλαδικά). Έτσι ώστε οι ανένταχτοι - που “πρωτοέσκασαν μύτη” μαζικά στις εκλογές του 2007 και στο μεγαλύτερο μέρος των μικρότερων πόλεων, των χωριών και των διαμερισμάτων των μεγαλύτερων πόλεων δε μπόρεσαν να “συναντηθούν” με μόνιμο τρόπο με τα μέλη των συλλογικοτήτων ώστε να μονιμοποιήσουν μια οργανωμένη ύπαρξη και δράση ουσιαστικότερη απ’ αυτήν του “οπαδού” του ΣΥΡΙΖΑ - να βρουν τρόπο έκφρασης. Και συνομολόγησης μιας κουλτούρας πολιτικής συνεργασίας, σκέψης και δράσης με τα μέλη των συλλογικοτήτων του ΣΥΡΙΖΑ (κι όχι με αντιπροσωπείες τους, όπως γίνεται μέχρι σήμερα σε όσους χώρους τις “καλές εποχές” στήσαμε και έτσι συνεχίζουμε να έχουμε σήμερα ΣΥΡΙΖΑ).

Και χρειάζεται να γίνει Οργανωτική Συνδιάσκεψη γι΄ αυτό; Είναι ένα εύλογο ερώτημα.

Κατάη γνώμη μου, ναι. Επειδή αυτές οι αποφάσεις (που αν τότε έμπαιναν σ’ εφαρμογ τή θα «γέμιζαν» ΣΥΡΙΖΑ την Ελλάδα από άκρη σε άκρη), σήμερα που η «δεύτερη ευκαιρία» που μας δόθηκε πέρασε ίσως ανεπιστρεπτί και ουσιαστικά παλεύουμε για να υπάρχει ΥΡΙΖΑ και στο μέλλον, δεν αρκούν. Σε χωριά σαν αυτά που πηγαίναμε στο Νομό Ηο Σρακλείου κι εμφανίζονταν 20-25 άνθρωποι από το χώρο του ΠΑΣΟΚ, και κάποιοι ακόμα και από το χώρο του ΚΚΕ, για ν΄ αποτελέσουν το ΣΥΡΙΖΑ, σήμερα δεν πρόκειται να εμφανιστούν πέρα από 1-2-3 «πρόθυμοι» ν΄ αποκτήσουν μια τέτοια ιδιότητα. Άρα για να είναι αυτές οι κατευθύνσεις για «ΣΥΡΙΖΑ παντού» πραγματοποιήσιμες σήμερα, δεν αρκεί να υπάρχει μόνο η πολιτική θέληση όλων για να προχωρήσουν (που τότε, τις «καλές εποχές», προφανώς δεν υπήρχε). Χρειάζεται να συμπληρωθούν παίρνοντας υπόψη την καινούργια περίοδο που διανύουμε. Αυτό που ήταν κάτι παραπάνω από αρκετό τότε, είναι λιγότερο από επαρκές σήμερα.

Τρίτη: Αυτό που «σπαταλήθηκε» τότε - βέβαια όχι μόνο για οργανωτικούς λόγους, γιατί υπάρχουν θέματα και με τον πολιτικό μας προσανατολισμό (αλλά και το οργανωτικό ζήτημα είναι πριν απ’ όλα πολιτικό) – δεν ήταν μόνο η δυνατότητα οργανωμένης ένταξης των ανένταχτων στο ΣΥΡΙΖΑ. Αλλά και η δυνατότητα να υπάρξουν, την εποχή της δημοσκοπικής έκρηξης, λίγο-πολύ παντού χώροι «υποδοχής» του κόσμου που αποδεσμευόταν από το δικομματισμό και μας πλησίαζε με περίσσεια καλής διάθεσης αλλά και με πολιτικές απόψεις που δεν ταυτίζονταν σε σημαντικό βαθμό με τις δικές μας. Αν υπήρχαν τέτοιοι χώροι, θα υπήρχε και η δυνατότητα να υπάρξει μια όσμωση με τις δυνάμεις μας και τις απόψεις μας εκεί που σε τελευταία ανάλυση στα κόμματα της αριστεράς χάνονται και κερδίζονται οι μάχες: «από τα κάτω».

Μια όσμωση που δε θα ήταν μονόπλευρη. Γιατί κι εμείς θα κερδίζαμε μια ουσιαστικότερη γνώση κι εμπειρία της κοινωνικής πραγματικότητας όπως βιώνεται «από τα κάτω» και θα κάναμε περισσότερο έγκαιρα «διορθώσεις» που καλούμαστε να κάνουμε σήμερα σε άλλες συνθήκες - με δρομολογημένες δυσμενείς εξελίξεις στο πολιτικό τοπίο.

Ας μην ξαναδιαβάσουμε λοιπόν λάθος σήμερα, σε διαφορετικές (δυσκολότερες) συνθήκες, το όνομα που έβγαζε τότε η δημοσκοπική «κάλπη»: Ήταν και είναι ΣΥΡΙΖΑ - και όχι ΣΥΝ ή ΑΚΟΑ ή ΚΟΕ ή ΔΕΑ κλπ, όπως διαβάστηκε τότε. Η ζημιά που έγινε όλο αυτό το διάστημα είναι ότι δε μετατοπίστηκε το κέντρο βάρους σ’ αυτόν το ΣΥΡΙΖΑ. Που μπορεί να ξεκίνησε με συμφωνίες ανάμεσα στον ΣΥΝ και άλλες συλλογικότητες το 2004 αλλά κατάληξε, από το 2007, ν΄ αποτελεί περίπου κοινωνικό αίτημα.

Κι επρόκειτο για το ΣΥΡΙΖΑ που υπήρχε τότε κι ήταν αρκετός για να εμπνεύσει – ένα ΣΥΡΙΖΑ πολιτική συνεργασία συλλογικοτήτων κι ανένταχτων, κι όχι ένα ΣΥΡΙΖΑ ενιαίο που, αν υπάρξει ποτέ, θα είναι – ας μη γελιόμαστε – άλλο ένα (μεγαλούτσικο) κόμμα στο χώρο της Αριστεράς, διακριτό από το ΚΚΕ κυρίως ως προς την πολυτασικότητα του. Γι΄ αυτό ακριβώς θεωρώ ότι είναι όχι μόνο σκιαμαχία και συγκάλυψη των πραγματικών προβλημάτων η εμφάνιση ως δήθεν κεντρικού διακυβεύματος σήμερα αν θα υπάρξει ή όχι ένας ΣΥΡΙΖΑ που θα αποτελεί άλλο ένα κόμμα στο χώρο της αριστεράς. Πέρα απ’ όλα τ’ άλλα, και ως σύλληψη είναι σήμερα κάτι ελάχιστα έξυπνο: Η δυναμική του ΣΥΡΙΖΑ υπήρξε και παραμένει η δυναμική ενός ενωτικού εγχειρήματος στο χώρο μιας πολυδιασπασμένης ελληνικής αριστεράς. Ο μετασχηματισμός του – σήμερα, δε μπορώ να προβλέψω τις συνθήκες μετά από 5-10 χρόνια - θα σήμαινε ουσιαστικά τερματισμό αυτού του εγχειρήματος. Θα σήμαινε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ κλείνει τις γραμμές του σε άλλες συλλογικότητες κι ανένταχτους κρατώντας (;) όσους ήδη εμπεριέχει κι απευθύνεται αποκλειστικά πλέον στην κοινωνία και σχεδόν καθόλου στην πέρα του ΣΥΡΙΖΑ αριστερά.

Εκτιμούμε ότι αυτό είναι που κυρίως λείπει σήμερα, στις συνθήκες της πιο μεγάλης καπιταλιστικής οικονομικής κρίσης, από τους έλληνες εργαζόμενους, γυναίκες και άντρες; Άλλο ένα κόμμα της αριστεράς; Ή η συνέχιση ενός ενωτικού αγωνιστικού εγχειρήματος που στα πρώτα ουσιαστικά βήματα του – που έμειναν μετέωρα, σαν το βήμα του πελαργού – μπόρεσε να εμπνεύσει και να ξεσηκώσει αγωνιστικά τόσες χιλιάδες ανθρώπους, νέους και μεγαλύτερους, ακριβώς επειδή φαινόταν ν’ αντιπροσωπεύει πριν απ’ όλα μια ριζοσπαστική αριστερά ΑΝΟΙΚΤΗ – τόσο στο μυαλό και στις γραμμές της;

ΒΡΕ ΚΑΛΩΣ ΤΑ ''ΠΑΙΔΙΑ''!

LinkWithin

http://pentanostimi.blogspot.com/2009/10/blog-post_11.html
Oι ανόητοι θεωρουν οτι το να αστειεύεσαι

σημαίνει πως δεν εισαι σοβαρός

κι οτι ενα παιχνίδι με τις λέξεις δεν αποτελει απάντηση

paul valery

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

ΔΑΝΑΗ -ΑΣ ΕΡΧΟΣΟΥΝ ΓΙΑ ΛΙΓΟ

ΑΛΛΗ ΜΙΣΙΡΛΟΥ

ΔΑΝΑΗ -ΜΙΣΙΡΛΟΥ

ΜΟΝΑΔΙΚΟ--LOU REED-PETE TAOUSEND-PALE BLUE EYES