26/2/10

προσαγωγές και άλλα στο Βύρωνα-κατα τα λοιπα, ειμεθα και πολυ πατριώται

 

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ

Οι σύντροφοι Γ. Φραγκιαδάκης και Δ. Στεργιόπουλος, μέλη του ΣΥΡΙΖΑ Βύρωνα, αναγκάστηκαν να διακόψουν την χθεσινή αφισοκόλληση για την διαδήλωση του Σαββάτου (βλ. εδώ) για να περάσουν μερικές ώρες στο Τμήμα Ασφαλείας Βύρωνα, απ'όπου τελικά αφέθηκαν ελεύθεροι λίγο πριν από τη μιάμιση.
Οι αστυνομικοί που τους προσήγαγαν, όχι μόνο αρνήθηκαν να κάνουν την "τυπική" εξακρίβωση των στοιχείων των συντρόφων στο δρόμο, αλλά τους οδήγησαν στο τμήμα αφαιρώντας τους τα κινητά, τους "φιλοξένησαν" στο κρατητήριο (διαβεβαιώνοντάς τους μάλιστα ότι είναι ζεστά...) και τους έβγαλαν τα παππούτσια (!), σε μια επίδειξη ανόθευτης ανοησίας.

Στο Τμήμα βρεθήκαμε ορισμένοι από τις τοπικές οργανώσεις του ΣΥΡΙΖΑ και της ΑΝΤΑΡΣΥΑ και δημοτικοί σύμβουλοι, και έπειτα από ψιλοδιαβούλευση, οι σύντροφοι μας αφέθηκαν ελεύθεροι. 
 Κατά τη διάρκεια της ψιλοδιαβούλευσης, ο αξιωματικός υπηρεσίας άφησε να εννοηθεί ότι το πρόβλημα ήταν το περιεχόμενο της αφίσας -τα ονόματα των δολοφονημένων από την αστυνομία τα τελευταία 35 χρόνια, σε σχήμα περιστρόφου.
 
Καταγγέλουμε την απαράδεκτη στάση της αστυνομίας και καλούμε όλους τους φίλους και τα μέλη του ΣΥΡΙΖΑ να πάρουν μέρος στην αυριανή διαδήλωση διαμαρτυρίας.

 απο ΣΥΡΙΖΑ ΒΥΡΩΝΑ

 

ΒΡΕ ΚΑΛΩΣ ΤΑ ''ΠΑΙΔΙΑ''!

LinkWithin

http://pentanostimi.blogspot.com/2009/10/blog-post_11.html
Oι ανόητοι θεωρουν οτι το να αστειεύεσαι

σημαίνει πως δεν εισαι σοβαρός

κι οτι ενα παιχνίδι με τις λέξεις δεν αποτελει απάντηση

paul valery

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

ΔΑΝΑΗ -ΑΣ ΕΡΧΟΣΟΥΝ ΓΙΑ ΛΙΓΟ

ΑΛΛΗ ΜΙΣΙΡΛΟΥ

ΔΑΝΑΗ -ΜΙΣΙΡΛΟΥ

ΜΟΝΑΔΙΚΟ--LOU REED-PETE TAOUSEND-PALE BLUE EYES