16/2/10

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΟΥ ΠΕΔΙΟΥ ΤΟΥ ΑΡΕΩΣ

Πήρα πριν από λίγο την παρακάτω καταγγελία και τη δημοσιεύω 

          ΚΑΤΑΓΓΕΛΊΑ

Η Επιτροπή Αγώνα για την Προστασία του Πεδίου του Άρεως καταγγέλλει το ΣΎΡΙΖΑ, ο οποίος πραγματοποιεί συγκέντρωση στο γήπεδο του Πανελληνίου Γυμναστικού Συλλόγου την Πέμπτη 18-2-2010.
Είναι γνωστό ότι εδώ και 11 χρόνια ο Πανελλήνιος ,υπό την προεδρία Κυριακού κόβει δέντρα και χτίζει παράνομα κτήρια μέσα στο Πεδίο του Άρεως.
Τα 5 τελεσίδικα πρωτόκολλα κατεδάφισης που υπάρχουν και οι αγώνες των κατοίκων ενάντια στις παράνομες επεκτάσεις του Πανελληνίου είναι γνωστά.Οποιαδήποτε εκδήλωση επίσημου φορέα μέσα στα παράνομα κτήρια είναι μια ντε φάκτο νομιμοποίηση τους.Επί σειρά ετών έχουν καταγγελθεί
όλες οι παρουσίες πολιτικών,δημάρχων,βουλευτών και υπουργών των κυβερνητικών σχηματισμών  στις φιέστες του Κυριακού στα παράνομα και αυθαίρετα κτήρια.
Τώρα έχουμε ακόμα μία απόπειρα νομιμοποίησης των αυθαιρεσιών στο χώρο εκ μέρους του Κυριακού με την συναίνεση και την υπογραφή του ΣΎΡΙΖΑ.
Προς τι λοιπόν η παρουσία του ΣΎΡΙΖΑ στις εκδηλώσεις διαμαρτυρίας της Επιτροπής μας ενάντια στις παρανομίες του Κυριακού. Η υποκρισία σε αυτό τον πολιτικό χώρο περισσεύει.

ΒΡΕ ΚΑΛΩΣ ΤΑ ''ΠΑΙΔΙΑ''!

LinkWithin

http://pentanostimi.blogspot.com/2009/10/blog-post_11.html
Oι ανόητοι θεωρουν οτι το να αστειεύεσαι

σημαίνει πως δεν εισαι σοβαρός

κι οτι ενα παιχνίδι με τις λέξεις δεν αποτελει απάντηση

paul valery

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

ΔΑΝΑΗ -ΑΣ ΕΡΧΟΣΟΥΝ ΓΙΑ ΛΙΓΟ

ΑΛΛΗ ΜΙΣΙΡΛΟΥ

ΔΑΝΑΗ -ΜΙΣΙΡΛΟΥ

ΜΟΝΑΔΙΚΟ--LOU REED-PETE TAOUSEND-PALE BLUE EYES