6/4/10

μεγαλωνει η κερδοσκοπική απληστία-δηλωση Π.Λαφαζάνη

Η νέα εκτόξευση των spread επιβεβαιώνει το πλήρες ναυάγιο της κυβερνητικής πολιτικής αλλά και το «φιάσκο» των αποφάσεων της Συνόδου Κορυφής σχετικά με την υποτιθέμενη «στήριξη» της ελληνικής οικονομίας, παρατήρησε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος ΣΥΡΙΖΑ Π. Λαφαζάνης.


«Αποτελεί τραγική ειρωνεία ότι όσο η κυβέρνηση προχωρά σε αλλεπάλληλα πακέτα και εξαγγελίες αντικοινωνικών μέτρων για να κατευνάσει, υποτίθεται, τις διεθνείς κεφαλαιαγορές τόσο οι τελευταίες απαντούν με ακόμα περισσότερη κερδοσκοπική απληστία, εκτινάσσοντας διαρκώς το spread των ελληνικών ομολόγων», δήλωσε χαρακτηριστικά.


Ο κ. Λαφαζάνης υποστήριξε ακόμα πως «η χώρα με ευθύνη της κυβέρνησης αλλά και των κυρίαρχων επιλογών της ΕΕ έχει εισέλθει σε ένα τραγικό φαύλο κύκλο που οδηγεί τον τόπο σε μεγάλα και καταστρεπτικά αδιέξοδα».«Αυτή την ώρα», πρόσθεσε, «η Ελλάδα χρειάζεται όσο ποτέ την ακύρωση των αντικοινωνικών κυβερνητικών μέτρων και μια νέα προοδευτική πορεία, η οποία θα θέσει, πριν είναι πολύ αργά, σε πρώτη προτεραιότητα τις ξεχασμένες επιλογές της ανάπτυξης, της παραγωγικής ανασυγκρότησης, της απασχόλησης και της κοινωνικής δικαιοσύνης».ΒΡΕ ΚΑΛΩΣ ΤΑ ''ΠΑΙΔΙΑ''!

LinkWithin

http://pentanostimi.blogspot.com/2009/10/blog-post_11.html
Oι ανόητοι θεωρουν οτι το να αστειεύεσαι

σημαίνει πως δεν εισαι σοβαρός

κι οτι ενα παιχνίδι με τις λέξεις δεν αποτελει απάντηση

paul valery

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

ΔΑΝΑΗ -ΑΣ ΕΡΧΟΣΟΥΝ ΓΙΑ ΛΙΓΟ

ΑΛΛΗ ΜΙΣΙΡΛΟΥ

ΔΑΝΑΗ -ΜΙΣΙΡΛΟΥ

ΜΟΝΑΔΙΚΟ--LOU REED-PETE TAOUSEND-PALE BLUE EYES