31/8/10

δεν θα πάρω άλλη προστασια

Ημουν έτοιμη να κάνω το εμβόλιο για τη γρίππη των πτηνών[πριν λίγα χρόνια] μετα την πλύση εγκεφάλου για τα κρούσματα σε διαφορες χώρες
Ημουν έτοιμη να εμβολιασθώ και για την γρίππη των χοίρων
αφου ειδα στην ΤΙ ΒΙ την ιδια την υπουργο Υγειας να εμβολιάζεται,αξιότιμους γιατρούς,κι αφου εμαθα απέξω κι ανακατωτά ολα τα συμπτώματα,τον αριθμό των κρουσμάτων παγκοσμίως και ολα τα συναφή.
Οι υποψιασμένοι γιατροί και οχι μόνο ελεγαν οχι παιδια,μην κανετε το εμβόλιο,ειναι μια απάτη,γρίππες εχουμε κάθε χρόνο.Πού πηγε η πανδημία?Το  μονο που ξέρουμε ειναι πως κάποι δις πηγαν στιις φαρμακευτικές εταιρίες,στους εντεταλμένους γιατρούς τους και τα εμβόλια αποδείχθησαν μια καλοστημένη φάμπρικα που αλλοι αθώοι επεσαν στη λούμπακαι άλλοι βγηκαν πλουσιότεροι.
Πάντως οι αφέντες φρόντισαν για την υγεία μας,ΜΕΣΑ ΣΕ ΚΛΊΜΑ ΥΣΤΕΡΙΑΣ μας ενημέρωναν καθημερινά για να μας προφυλάξουν απο τον καταραμένο ιό.Ας θυμηθούμε τι εγινε.Κι οταν βγήκαν στη φόρα τα στοιχεια για τους πληρωμέννους απο τις φαρμακευτικές ερευνητές ,το θάψανε ,οπως και τα περίσσια εμβόλια που προμηθευτήκαμε.Γιατί?
Τηρουμένων ΟΛΩΝ των αναλογιών  επισείοντας την απειλή κατα της υγείας μας ,με το φόβο και πάλι, μας απαγορεύουν το κάπνισμα.
Τους πηρε ο πόνος.
Γιατί άραγε δεν τους παίρνει ο ιδιος πόνος για την πείνα,την εξαθλίωση,για τα παιδάκια που πεθαίνουν σαν τις μύγες για μια κουταλιά νερό?
Ευχαριστω.Θα το κοψω αν θέλω και οταν θέλω.Νταβάδες πάντως δε χρειάζομαι.Με υψωμένο το δάκτυλο και βλοσυρό ύφος ζητάνε υπακοή σε ολα,πειθαρχία.Στόχος το πειθαρχημένο ,φοβισμένο ανθρωπάκι.Βρε αντε απο΄δω.
ΒΡΕ ΚΑΛΩΣ ΤΑ ''ΠΑΙΔΙΑ''!

LinkWithin

http://pentanostimi.blogspot.com/2009/10/blog-post_11.html
Oι ανόητοι θεωρουν οτι το να αστειεύεσαι

σημαίνει πως δεν εισαι σοβαρός

κι οτι ενα παιχνίδι με τις λέξεις δεν αποτελει απάντηση

paul valery

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

ΔΑΝΑΗ -ΑΣ ΕΡΧΟΣΟΥΝ ΓΙΑ ΛΙΓΟ

ΑΛΛΗ ΜΙΣΙΡΛΟΥ

ΔΑΝΑΗ -ΜΙΣΙΡΛΟΥ

ΜΟΝΑΔΙΚΟ--LOU REED-PETE TAOUSEND-PALE BLUE EYES