2/9/10

και γιατί Αλαβάνο?

Γράφει ο συμπαθής δημοσιογράφος Θανάσης Καρτερός σε αρθρο του στην συμπαθή ''Αυγή''
αρθρον υπο τον τίτλο ''γιατί οχι Αλαβάνο''[για τις αυτοδιοικητικές εκλογές εννοεί ,με αφορμή ολο αυτό το γαιτανάκι των ημερών,κι ας μην ειναι και απόκριες].
Παραθέτει επιχειρήματα,υπερ  του πρωην προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ,τάσσεται υπερ της υποψηφιότητάς του για τη θεση του περιφερειάρχη Αττικής,αντικρούει αντεπιχειρήματα αλλά θεωρω οτι μεροληπτεί απροκάλυπτα.
Παραλείπει εντέχνως να αναφερθεί σε  κατι πολύ βασικό.
Φερ'ειπείν,αν βγεί περιφερειάρχης ο διαβόητος,λέμε τώρα,θα καταδικάσει την καπνοαπαγόρευση?
Σε παλιές φωτό  ο εν λόγω εμφανίζεται με πίπα [και καλά της ''ειρήνης'']ενω συμφωνα με πληροφορίες του συνεργάτη μου Μα.Ρουφ.,το ανάβει το πούρο .
Σε σχεση δε με άλλες υποψηφιότητες για τις οποίες εχει γίνει λόγος ο Αλ. Αλ  .μειονεκτεί  και ως προς την φωτογένεια αφού λόγω του πολύ σκούρου χρώματος της επιδερμίδος του και του γενείου,δεν γράφει καλά στο γυαλί με αποτελεσμα να μην τον φωνάζουν τα κανάλια.Αν δεν ειναι αυτο μειονέκτημα τότε τι ειναι?
Αυτα δεν τα αναφερει ο Θ.Καρτερός επι τούτου ενω εκθειάζει τον πολιτικό βίο και πολιτεία του Αλ.Αλ.πχ  πώς εκανε την αριστερή στροφή στο ΣΥΡΙΖΑ και τι αντίκτυπο ειχε στους αριστερούς,κατι για μπουντρούμια της ασφάλειας κλπ.[για οποιον αμφισβητεί τα παραπάνω ας δει ΕΔΩ]ΒΡΕ ΚΑΛΩΣ ΤΑ ''ΠΑΙΔΙΑ''!

LinkWithin

http://pentanostimi.blogspot.com/2009/10/blog-post_11.html
Oι ανόητοι θεωρουν οτι το να αστειεύεσαι

σημαίνει πως δεν εισαι σοβαρός

κι οτι ενα παιχνίδι με τις λέξεις δεν αποτελει απάντηση

paul valery

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

ΔΑΝΑΗ -ΑΣ ΕΡΧΟΣΟΥΝ ΓΙΑ ΛΙΓΟ

ΑΛΛΗ ΜΙΣΙΡΛΟΥ

ΔΑΝΑΗ -ΜΙΣΙΡΛΟΥ

ΜΟΝΑΔΙΚΟ--LOU REED-PETE TAOUSEND-PALE BLUE EYES