4/9/10

ΜΑΔΑ ΤΗ ΜΑΡΓΑΡΙΤΑ ΤΗΣ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗΣ ΑΠ ΤΟ ΠΑΣΟΚ Ο ΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ


Παραιτείται, αλλά δεν παραιτείται από το Εθνικό Συμβούλιο του ΠΑΣΟΚ, ο Αλέξης Μητρόπουλος. Στη πεντασέλιδη επιστολή που απέστειλε λίγο πριν την έναρξη του Πολιτικού Συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ στην ηγεσία του Κυβερνώντος Κόμματος (Πρόεδρο, Γραμματέα,  Πολιτικό Συμβούλιο) ασκεί δριμύτατη κριτική στην οικονομική και κοινωνική  πολιτική του ΠΑΣΟΚ, ασκεί κριτική στο μνημόνιο άκόμα και στον Γιώργο Παπανδρέου,
αλλά πουθενά δεν αναφέρει την λέξη "παραιτούμαι".
Στο τέλος της επιστολής του μάλιστα επισημαίνει ότι για όλους τους ανωτέρω λόγους (δηλαδή λόγω της κριτικής που ασκεί) δεν θα συμμετέχει στις εργασίες  του Εθνικού Συμβουλίου.
Στελέχη του ΠΑΣΟΚ επεσήμαιναν πως πιθανά ο κ. Μητρόπουλος να σπρώχνει τα πράγματα στη κατεύθυνση της διαγραφής  του από το ΠΑΣΟΚ, ώστε να μπορεί να κινηθεί με ελεύθερα τα χέρια στη κατεύθυνση μιας υποψηφιότητας του για την Περιφέρεια Αττικής.
Υπενθυμίζεται ότι η ηγεσία του ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟΥ επιθυμεί διακαώς την υποψηφιότητα του κ. Μητρόπουλου στη Περιφέρεια Αττικής και ως εκ τούτου παρακολουθεί με ενδιαφέρον και αγωνία τις εξελίξεις .
Πάντως το Σάββατο συνέρχεται η Γραμματεία του ΣΥΡΙΖΑ όπου θα τεθεί πλέον ανοικτά το ζήτημα της υποψηφιότητας του κ. Μητρόπουλου για την Περιφέρεια Αττικής.   
ΠΗΓΗ  NEW DEAL

ΒΡΕ ΚΑΛΩΣ ΤΑ ''ΠΑΙΔΙΑ''!

LinkWithin

http://pentanostimi.blogspot.com/2009/10/blog-post_11.html
Oι ανόητοι θεωρουν οτι το να αστειεύεσαι

σημαίνει πως δεν εισαι σοβαρός

κι οτι ενα παιχνίδι με τις λέξεις δεν αποτελει απάντηση

paul valery

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

ΔΑΝΑΗ -ΑΣ ΕΡΧΟΣΟΥΝ ΓΙΑ ΛΙΓΟ

ΑΛΛΗ ΜΙΣΙΡΛΟΥ

ΔΑΝΑΗ -ΜΙΣΙΡΛΟΥ

ΜΟΝΑΔΙΚΟ--LOU REED-PETE TAOUSEND-PALE BLUE EYES