22/10/10

Ο έρπων φασισμός ξανακτυπά


[απο το φίλο Στέργιο]
 http://aristeripolitiki.blogspot.com/

Δεν είναι λίγες οι φορές που  έχει επισημανθεί ότι η εγκαθίδρυση μια τοπικής κρυπτοφασιστικης εξουσίας, στο όνομα της προστασίας των «Ελλήνων» από τους αλλοδαπούς σε περιοχές όπως ο Αγ. Παντελεήμονας και η πλ. Αττικής, αργά ή γρήγορα θα μετατρέπονταν σε εξουσία και κατά των Ελλήνων.

Σήμερα, 22/10/10, στις 5.30 το απόγευμα στο όνομα της «προστασίας της γειτονιάς» (;;;) του Αγ. Παντελεήμονα, μεικτό μέτωπο από ΜΑΤ και φασιστοειδή εφόρμησαν και εκδίωξαν από τη πλατεία τον υποψήφιο Περιφερειάρχη Α. Αλαβάνο με τους πολίτες που τον συνόδευαν και αυτούς που ήθελαν να τον ακούσουν! Απαγόρευσαν την επίσκεψη και τη συγκέντρωση! Η νέα εξουσία σε όλο της το μεγαλείο!

Η δήθεν προστασία των «Ελλήνων» έχει μετατραπεί ήδη σε βίαια και ασύδοτη μεικτή κρατική και παρακρατική εξουσία που επιβάλλεται συστηματικά σε Έλληνες και ξένους.


Δεν πρόκειται  ακριβώς και μόνο για τον Αλαβάνο. Πρόκειται για ένα νέο γκέτο έρπουσας ημιφασιστικης εξουσίας που σε λίγο θα στρέφεται εναντίον όλων όσων δεν υποτάσσονται, Έλληνες και μετανάστες. Είναι η φυσιολογική πορεία κάθε φασιστικού φαινομένου που κάποιοι κάνουν ότι δεν το βλέπουν γιατί τους κάνει τη βρώμικη δουλειά.

Ο φασισμός κτυπά  τη πίσω αυλή μας. Σε λίγο θα κτυπήσει και  τη πόρτα μας.

Αν μείνουμε αδρανείς και τον αφήσουμε… 

ΒΡΕ ΚΑΛΩΣ ΤΑ ''ΠΑΙΔΙΑ''!

LinkWithin

http://pentanostimi.blogspot.com/2009/10/blog-post_11.html
Oι ανόητοι θεωρουν οτι το να αστειεύεσαι

σημαίνει πως δεν εισαι σοβαρός

κι οτι ενα παιχνίδι με τις λέξεις δεν αποτελει απάντηση

paul valery

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

ΔΑΝΑΗ -ΑΣ ΕΡΧΟΣΟΥΝ ΓΙΑ ΛΙΓΟ

ΑΛΛΗ ΜΙΣΙΡΛΟΥ

ΔΑΝΑΗ -ΜΙΣΙΡΛΟΥ

ΜΟΝΑΔΙΚΟ--LOU REED-PETE TAOUSEND-PALE BLUE EYES