20/10/10

ΑΛ. ΑΛΑΒΑΝΟΣ: PARLEZ VOUS FRANCAIS, ΚΥΡΙΕ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ;»Mηνυματάκι ...γαλλιστί  εστειλε ο υποψήφιος περιφερειάρχης με την Ελευθερη Αττική Α.Αλαβάνος,με αφορμή τις μεγαλειώδεις κινητοποιήσεις των εργαζομεών και της νεολαίας στη Γαλλία και τις σφοδρές συγκρούσεις με τις αστυνομικές δυναμεις.
Κατα την επίσκεψη αντιπροσωπείας του συνδυασμου στον Οργανισμό Ασφάλισης Ελευθερων Επαγγελματιών ο κ.Αλαβάνος τόνισε πως 

«Οι Γάλλοι εργαζόμενοι και η γαλλική νεολαία απαντούν στα μέτρα Σαρκοζί με τη γλώσσα του αγώνα. Μόνο αυτά τα «γαλλικά» καταλαβαίνουν οι πολιτικοί των αγορών και η πολιτική των αντεργατικών μέτρων. Με ανάλογα «ελληνικά» πρέπει να αντιμετωπιστεί και η πολιτική του μνημονίου στην Ελλάδα. Στις επικείμενες εκλογές, αλλά και επί του πεζοδρομίου. 
Parlez vous francais, κύριε Παπανδρέου;»
..........................
Τώρα αν το έλαβε το μηνυματάκι ο περιοδεύων πρωθυπουργός θα σας γελάσω και δεν το επιθυμώ.Αλλά μου μένει η απορία ,εμεις που δώσαμε τα φώτα και του ξεσηκωμού  κατα της σφοδρής επιθεσης στους εργαζόμενους σε ολη την ΕΥρώπη τί πάθαμε και μας πηραν τώρα τα ηνία οι ...φραντσέζοι?  σε λα βι,που λενε και οι Γάλλοι???
Μεχρι πρότινος ολοι κοιτούσαν την Ελλάδα περιμένοντας να δώσει το σήμα ...εκκίνησης με συνθημα δεν πληρώνουμε την κρίση σας.......

ΒΡΕ ΚΑΛΩΣ ΤΑ ''ΠΑΙΔΙΑ''!

LinkWithin

http://pentanostimi.blogspot.com/2009/10/blog-post_11.html
Oι ανόητοι θεωρουν οτι το να αστειεύεσαι

σημαίνει πως δεν εισαι σοβαρός

κι οτι ενα παιχνίδι με τις λέξεις δεν αποτελει απάντηση

paul valery

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

ΔΑΝΑΗ -ΑΣ ΕΡΧΟΣΟΥΝ ΓΙΑ ΛΙΓΟ

ΑΛΛΗ ΜΙΣΙΡΛΟΥ

ΔΑΝΑΗ -ΜΙΣΙΡΛΟΥ

ΜΟΝΑΔΙΚΟ--LOU REED-PETE TAOUSEND-PALE BLUE EYES