10/4/10

φυσηξε ερωτας βοριάς ....στα 9/8

ο φιλος και συμπλογγερ Γιωργος Σαρρής
μαζι με τον Δημήτρη Ζμπέκο
κατι ζιγκ ζαγκ ιστορίες καί αλλες μουσικες περιπετειες
βράδι Παρασκευής αργάμισι
χθες,στα 9/8
 πηρε την παρέα απο το χεράκι και μας  απέσπασε για κάμποσες ωρες απο τις βαριες σκιες των ημερών
ευγε Γιώργο και συνεργάτες
καλη συνεχεια
γιατι
''η ζωή ειναι ωραία''

9/4/10

Γιατί πρέπει να φύγει η κυβέρνηση Παπανδρέου

`

`

ΜΕΤΩΠΟ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΑ ΜΕΤΡΑ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ!

ΜΕΤΩΠΟ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟ ΣΥΜΦΩΝΟ ΣΤΑΘΕΡΟΤΗΤΑΣ!
ΔΕΥΤΕΡΑ 12 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2010, 7.00μμ
ΚΑΥΤΑΤΖΟΓΛΟΥ 5  Πατήσια– Αίθουσα Εκστάν 1ος Όροφος
ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΜΕ ΤΟΥΣ:
ΑΛΕΚΟ ΑΛΑΒΑΝΟ, μέλος ΣΥ.ΡΙΖ.Α.,
για το σύμφωνο σταθερότητας με κεντρικό αντικείμενο “γιατί πρέπει να φύγει η κυβέρνηση Παπανδρέου
ΘΩΜΑ ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ, οικονομολόγος- ιστορικός,
για την ιστορία των δανείων της Ελλάδας

7/4/10

αυτός ειναι το βαθύ λαρύγγι!

αυτος ειναι ο υπεύθυνος των διαρροών που μας οδηγουν στη χρεωκοπία
ας σταματήσει τις ερευνες η κυβέρνηση
οποιος τον βρει
να τον παραδωσει στον Πάγκαλο
[δεν φτάνει που ειναι επικινδυνοι ειναι και γελοίοι οι αχρηστοι]

το ΔΝΤ το φερνει η κυβέρνηση,δεν ερχεται μόνο του


ΑΥΓΗ 07/04/2010
Ο σημερινός πρωθυπουργός είχε πει για τον προκάτοχό του δύο φορές, μια για τα δομημένα ομόλογα και μια για το Βατοπέδι, ότι είναι ή συνένοχος ή βλάκας.
Ήταν μια παρατήρηση απολύτως εύστοχη, την οποία όμως πλέον μπορεί κανείς να επαναλαβει και για τον ίδιο τον κ. Παπανδρέου και την κυβέρνησή του.
Είναι φτηνό -όσο κι αν αναταποκρίνεται στα στερεότυπα- να πει κανείς ότι ο ίδιος και η κυβέρνησή του είναι βλάκες, γκαφατζήδες και πέφτουν από λάθος σε λάθος: Συστηματικά, από την επομένη των εκλογών, κινδυνολογούν, λένε και ξελένε, κάνουν μπλοφες παιδαριώδεις και κάθε φορά ανεβαίνουν τα spread και μαζί με αυτά η εντύπωση επικείμενης χρεωκοπίας.


Το χθεσινό παράδειγμα "βγάζει μάτια". Δηλώσεις οι οποίες έγιναν για κάποιον αδιευκρίνιστο λόγο από τον Πάγκαλο και κάποιον "ανώνυμο αξιωματούχο" εκτόξευσαν και πάλι τα σπρεντ σε ακόμα πιο δυσθεώρητα ύψη μέσα από έναν μηχανισμό αυτεκπληρούμενης προφητείας.


Εάν όμως δεν είναι βλάκες, τότε έχουν σχέδιο. Και το σχέδιο αυτό έχει γίνει πλέον ορατό: Προετοιμάζουν το έδαφος για το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο και μάλιστα το φέρνουν λάου - λάου, ώστε στο τέλος να υποδεχθούμε το ΔΝΤ όχι ως ολέθρια επιλογή της κυβέρνησης, αλλά ως λύση επιβεβλημένη ως αναγκαίο κακό, αν όχι ως σωτηρία.

Το σχέδιο του ΔΝΤ άλλωστε ζυμώνεται από τους φίλα προσκείμενους προς την κυβέρνηση οικονομολόγους ήδη από την επομένη των εκλογών και είναι απλό: Η "αξιοποίηση" της δημόσιας περιουσίας (η οποία υπολογίζεται από τους εν λόγω αναλυτές στα 280 δισ.), δηλαδή η εκποίηση των πλουτοπαραγωγικών πηγών της χώρας και η διάλυση των εργασιακών σχέσεων και του ασφαλιστικού συστήματος.Καμία ελληνική κυβέρνηση δεν θα μπορούσε να προχωρήσει σε αυτό το σχέδιο με ίδιες δυνάμεις. Ιδίως δε η σημερινή, που μέχρι τις εκλογές υποστήριζε ότι "χρήματα υπάρχουν". Χρειάζεται έξωθεν παρέμβαση, κάποιος που να χρεώνεται το πολιτικό κόστος. Κάποιος να παίξει τον ρόλο του κακού, ένας φορέας απρόσωπος όπως το ΔΝΤ. Το παραμύθι αυτό πρέπει να τελειώσει. Την ευθύνη για το τι συμβαίνει στη χώρα και τι θα συμβεί θα τη ζητήσουμε από την εκλεγμένη κυβέρνηση της χώρας και όχι απο κάποιους κακούς "ξένους" που είδαν φως και ανέβηκαν.

canoeing εναντίον κερδοσκόπων [άλλος για τη βάρκα μας...]

ΑΜΑΝ  ΤΗ ΒΑΨΑΜΕ !  ΕΙΝΑΙ  Ο  ΓΑΠ!!!!!!!

Μέτωπο Αλληλεγγύης και Ανατροπής

εκδηλωση

ΜΕΤΩΠΟ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΑ ΜΕΤΡΑ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ! ΜΕΤΩΠΟ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟ ΣΥΜΦΩΝΟ ΣΤΑΘΕΡΟΤΗΤΑΣ!

ΔΕΥΤΕΡΑ 12 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2010, 7.00μμ ΚΑΥΤΑΤΖΟΓΛΟΥ 5 – Αίθουσα Εκστάν 1ος Όροφος --ΠΑΤΗΣΙΑ

ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΜΕ ΤΟΥΣ:
ΑΛΕΚΟ ΑΛΑΒΑΝΟ, μέλος ΣΥ.ΡΙΖ.Α., για το σύμφωνο σταθερότητας
ΘΩΜΑ ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ, οικονομολόγος- ιστορικός,
για την ιστορία των δανείων της Ελλάδας

ΜΕΤΩΠΟ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΚΑΙ ΑΝΑΤΡΟΠΗΣ

6/4/10

μεγαλωνει η κερδοσκοπική απληστία-δηλωση Π.Λαφαζάνη

Η νέα εκτόξευση των spread επιβεβαιώνει το πλήρες ναυάγιο της κυβερνητικής πολιτικής αλλά και το «φιάσκο» των αποφάσεων της Συνόδου Κορυφής σχετικά με την υποτιθέμενη «στήριξη» της ελληνικής οικονομίας, παρατήρησε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος ΣΥΡΙΖΑ Π. Λαφαζάνης.


«Αποτελεί τραγική ειρωνεία ότι όσο η κυβέρνηση προχωρά σε αλλεπάλληλα πακέτα και εξαγγελίες αντικοινωνικών μέτρων για να κατευνάσει, υποτίθεται, τις διεθνείς κεφαλαιαγορές τόσο οι τελευταίες απαντούν με ακόμα περισσότερη κερδοσκοπική απληστία, εκτινάσσοντας διαρκώς το spread των ελληνικών ομολόγων», δήλωσε χαρακτηριστικά.


Ο κ. Λαφαζάνης υποστήριξε ακόμα πως «η χώρα με ευθύνη της κυβέρνησης αλλά και των κυρίαρχων επιλογών της ΕΕ έχει εισέλθει σε ένα τραγικό φαύλο κύκλο που οδηγεί τον τόπο σε μεγάλα και καταστρεπτικά αδιέξοδα».«Αυτή την ώρα», πρόσθεσε, «η Ελλάδα χρειάζεται όσο ποτέ την ακύρωση των αντικοινωνικών κυβερνητικών μέτρων και μια νέα προοδευτική πορεία, η οποία θα θέσει, πριν είναι πολύ αργά, σε πρώτη προτεραιότητα τις ξεχασμένες επιλογές της ανάπτυξης, της παραγωγικής ανασυγκρότησης, της απασχόλησης και της κοινωνικής δικαιοσύνης».λυχνίας σβησθείσης.......

.λυχνίας σβησθείσης.....πάσα γυνή ομοία λεει το [ακρως σεξιστικό ρητό]
--------------------  --------------------------------  ---------------------------------------
------......για τον υπουργο Εργασίας

λυχνιας σβησθείσης..... πάς ασθενής.......ομοιος
[δε πα ναναι και υπουργός]

να το χαιρομαστε το ΕΣΥ μας]

5/4/10

πώς θα υποδεχθούμε το κλιμάκιο του ΔΝΤ?


Την Τετάρτη ερχονται οι υπάλληλοι του ΔΝΤ για να ...ξεσκονίσουν λέει τα κιτάπια της κυβερνησης και αναλογως να πράξουν.
Τα στελέχη του διεθνούς οργανισμού ερχονται  για «τεχνική βοήθεια» σε θέματα φορολογίας και κατάρτισης του προϋπολογισμού.
Εχετε καμμια ιδέα πώς να τους υποδεχθούμε?
Πώς να δειξουμε την εξαλλη χαρα μας για την παρουσία τους ????


4/4/10

ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ ΣΥΡΙΑΝΟΥ ΣΥΖΥΓΟΥ

Στην Ελένη ,το Νίκο,τονΚώστα,την Αλίκη-[το πασχαλινό μου δώρο]

Ψυχολογία Συριανού συζύγου---- Ροΐδης Εμμανουήλ
....Εντρέπομαι να το ομολογήσω. Επέρασαν οκτώ μήνες αφ' ότου υπανδρεύθην και είμαι ακόμη ερωτευμένος με την γυναίκα μου, ενώ ο κυριώτερος λόγος δια τον οποίον την επήρα ήτο, ότι δεν μου ήρεσκε διόλου η κατάστασις ερωτευμένου.
Δεν πιστεύω να υπάρχη άλλη αρρώστια τόσον βασανιστική. Ούτε όρεξιν είχα, ούτε ύπνον, ούτε διάθεσιν να εργασθώ ή να διασκεδάσω.
Εκτός της Χριστίνας, όλα τα άλλα τα εύρισκα άνοστα, ανάλατα, ανούσια και πληκτικά.
Ενθυμούμαι ότι μίαν ημέραν εις το ξενοδοχείον έκαμα όλον τον κόσμον να γελάση παραπονεθείς ότι ήτο ανάλατη και η λακέρδα. Οι συγγενείς μου δεν ήθελαν αυτόν τον γάμον,
δια τον λόγον ότι εκείνη δεν είχε τίποτε και ούτ' εγώ πολλά: την πατρικήν μου οικίαν,
τρεις χιλιάδας δραχμάς εισόδημα από δύο αποθήκας και μίαν θέσιν εκατόν εξήντα δραχμών.
Πώς λοιπόν ήτο δυνατόν να ζήσωμεν με αυτά αφού η νέα, αν και χωρίς προίκα, ήτο μοναχοκόρη καλομαθημένη και αγαπούσε τον καλόν κόσμον, τας διασκεδάσεις, τα στολίδια και τους χoρoύς;
    Όσα μου έλεγαν τα εύρισκα όλα σωστά!
 Δεν ημπορώ καν να είπω προς δικαιολογίαν μου ότι μ' ετύφλωσε το πάθος, ούτε πιστεύω να υπάρχη άνθρωπος θετικώτερος από εμέ. Οι άλλοι ερωτευμένοι φαντάζονται την απόλαυσιν της φιλτάτης των ευτυχίαν τόσω μεγάλην, ώστε δεν φοβούνται να γελασθούν αγοράζοντες αυτήν εις οποιανδήποτε τιμήν
. Εγώ όμως δεν ήμουν ρωμαντικός. Τίποτε έκτακτον δεν ωνειρευόμην, αλλά μόνον να επανέλθουν τα πράγματα εις την τακτικήν αυτών κατάστασιν, εις την οποίαν ευρίσκοντο πριν ερωτευθώ.
Την μακαρίαν εκείνην κατάστασιν την ενθυμούμην με τον φλογερόν πόθον, με τον οποίον ενθυμείται ο άρρωστος τον καιρόν όπου ήτο υγιής. Την Χριστίναν την ήθελα μόνον και μόνον δια να την απολαύσω, να την χορτάσω, να την βαρεθώ και ν' αρχίσω έπειτα, καθώς πριν, να τρώγω, να κοιμούμαι, να πηγαίνω εις τον περίπατον και να παίζω πρέφαν και κοντσίναν εις την λέσχην.
Και πάλιν όμως δεν θ' απεφάσιζα να την νυμφευθώ, αν δεν συνέβαινε ν' αποθάνη κατ' εκείνας τας ημέρας από την στέρησιν και την κακοπάθειαν γέρων θείος μου, τον οποίον επιστεύαμεν όλοι απένταρον, βλέποντες αυτόν να ενδύεται ως Διογένης και να τρέφεται ως ασκητής.
Πάσχων προ καιρού από το στήθος, μου είχε ζητήσει εκατόν δραχμάς δια τον ιατρόν και ιατρικά. Αντί όμως να τας μεταχειρισθή προς τοιούτον σκοπόν, είχε προτιμήσει να προσθέση και αυτάς εις άλλας πέντε χιλιάδας, όπου είχε κρυμμένας εις το αχυρόστρωμα, επί του οποίου ευρέθη ένα πρωί νεκρός.
Το πάθημά του μ' έκανε να σκεφθώ, ότι θα ήτο ανοησία να εξακολουθώ να βασανίζωμαι από την αϋπνίαν και την ανορεξίαν, αφού είχα τα μέσα να ιατρευθώ. Την Χριστίναν την επήρα καθώς παίρνει κανείς κινίνον δια ν' απαλλαχθή από τον πυρετόν.
 Η  ΣΥΝΕΧΕΙΑ  στο .....βιβλιοπωλείο της αρεσκείας σας η στη βιβλιοθήκη σας-αν το εχετε...

ΒΡΕ ΚΑΛΩΣ ΤΑ ''ΠΑΙΔΙΑ''!

LinkWithin

http://pentanostimi.blogspot.com/2009/10/blog-post_11.html
Oι ανόητοι θεωρουν οτι το να αστειεύεσαι

σημαίνει πως δεν εισαι σοβαρός

κι οτι ενα παιχνίδι με τις λέξεις δεν αποτελει απάντηση

paul valery

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

ΔΑΝΑΗ -ΑΣ ΕΡΧΟΣΟΥΝ ΓΙΑ ΛΙΓΟ

ΑΛΛΗ ΜΙΣΙΡΛΟΥ

ΔΑΝΑΗ -ΜΙΣΙΡΛΟΥ

ΜΟΝΑΔΙΚΟ--LOU REED-PETE TAOUSEND-PALE BLUE EYES