24/4/10

Εκκληση της ''Ουμανιτέ''υπερ του ελληνικού λαούE.Τσερεζόλε [ΑΥΓΗ,24/4/2010]
"Πρέπει να βοηθήσουμε τον ελληνικό λαό. Ο ελληνικός λαός δεν ευθύνεται για τη χρεωκοπία του κράτους του. Ο λαός αυτός, που οι χρηματοπιστωτικές αγορές, οι διεθνείς θεσμοί θέλουν να κατακρεουργήσουν, ενώ η Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα χορήγησε γιγάντια δάνεια με επιτόκιο μόλις 1% στις τράπεζες, πρέπει να ωφεληθεί από τα ίδια δάνεια. Όλοι οι λαοί της Ευρώπης απειλούνται από προγράμματα λιτότητα της ίδιας φύσης. Η Ε.Ε. και όλα τα μέλη της πρέπει να ενεργοποιηθούν για τη διατήρηση του ορίζοντα μιας Ευρώπης των λαών".Η έκκληση αυτή υπέρ του ελληνικού λαού με συλλογή υπογραφών στο διαδίκτυο, δημοσιεύεται σήμερα από τη γαλλική "Ουμανιτέ", λίγες μόλις ώρες μετά την υπαγωγή της χώρας στο ΔΝΤ."Από την αρχή της κρίσης θεωρήσαμε πρώτιστη ανάγκη την εκδήλωση αλληλεγγύης προς τον ελληνικό λαό, γιατί όσα του συμβαίνουν είναι απόρροια μιας Ευρώπης όπου κυριαρχούν οι αγορές, μιας φιλελεύθερης Ευρώπης" εξηγεί στην "Α" ο Ζαν Πολ Πιερό, διευθυντής σύνταξης της "Ουμανιτέ", που υπογραμμίζει ότι "έχουμε απόλυτη συναίσθηση ότι ο ελληνικός λαός δεν ευθύνεται για την κρίση που τον πλήττει"."Θεωρούμε ότι είναι ευθύνη του συνόλου της Ευρώπης να υλοποιήσει μια πραγματική πολιτική στήριξης του ελληνικού λαού". "Αυτή τη στιγμή εκείνο που διακυβεύεται είναι η ίδια η ιδέα της Ευρώπης. Η οικονομική κρίση έδειξε ότι στις τράπεζες δόθηκαν μυθικά ποσά με ελάχιστα επιτόκια και άρα είναι δίκαιο να προσφερθούν στον ελληνικό λαό οι ίδιες προϋποθέσεις εξόδου από την κρίση. Γι' αυτό και καλούμε με το μικρό αυτό κείμενό μας σε αλληλεγγύη υπέρ του ελληνικού λαού".Ο Ζαν Πολ Πιερό επέμεινε στην ανάγκη δράσης των κυβερνήσεων για να δοθούν με χαμηλότατα επιτόκια δάνεια στην Ελλάδα -"αυτή είναι η κρίσιμη μάχη και θέλουμε να συνειδητοποιήσει η κοινή γνώμη ότι στο θέμα αυτό διακυβεύεται η αξιοπιστία της Ευρώπης. Συγκεκριμένα ζητάμε να ασκηθούν πιέσεις για χορήγηση πιστώσεων στην Ελλάδα με χαμηλά επιτόκια, χωρίς τη μέγκενη, τις προϋποθέσεις των αγορών και βέβαια χωρίς το ΔΝΤ". "Η ιδέα της Ευρώπης κρίνεται σήμερα στην Ελλάδα".

νεα συνθήματα

Απο τα συνθήματα της αποψινής εκτακτης κινητοποίησης στα Προπύλαια,μετα το ''διαγγελμα ΓΑΠ''

-να κάνουμε ενα ΄δωρο στου Γιώργου τη γιορτή
ενα εισιτήριο χωρίς επιστροφή

-ενα συνθημα που ολους μας ενωνει
εξω η Ελλάδα απο την ευρωζώνη

΄-τζάμπα-τζάμπα του Γιωργου ο μισθός
φτάνει ο Μπαρόζο για πρωθυπουργός

-κατω η χούντα του ΔΝΤ

-το ΠΑΣΟΚ ειναι εδω ενωμενο δου νου του

-τους βλεπουμε μεγάλους γιατί ειμαστε σκυφτοί
εμπρος να σηκωθούμε να σκύψουνε αυτοι

-στο ΔΝΤ ραγιάδες ,στους νέους ,τσαμπουκάδες

και άλλα ευφάνταστα.......

23/4/10

ΟΛΟΙ ΣΤΑ ΠΡΟΠΥΛΑΙΑ 6,30 ΜΜ ΑΠΟΨΕ

ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΑ ΣΩΜΑΤΕΙΑ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ ΚΑΛΟΥΝ ΣΤΙΣ 6,30 ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΣΤΑ ΠΡΟΠΥΛΑΙΑ ΟΧΙ ΣΤΑ ΜΕΤΡΑ ΤΗς ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ-ΕΞΩ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΟΥ ΔΝΤ

ο κυβος ερριφθη-εμπρος για τη νεα Οδύσσεια[ειπε ο ΓΑΠ]

Την ενεργοποιηση του μηχανισμού διασωσης της ελληνικής οικονομιας απο ΕΕ και ΔΝΤ
ζητησε  πριν απο λιγο  επισήμως ο πρωθυπουργος........
ειπε πολλα,αναμεσα στα αλλα οτι δεν ειχαμε  άλλο δρόμο
πως ξεκινάμε μια νεα Οδύσεια και οτι θα φτασουμε στην ....Ιθάκη.......

22/4/10

συντονισμος σωματείων και συνδικαλιστών βορειοανατολικής Αττικής

ελαβα το παρακάτω mail

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 16 Απριλίου, στις 6.30 μ.μ. στο Δημαρχείο της Αγίας Παρασκευής μετά από πρόσκληση του Συλλόγου Εργαζομένων στον Δήμο Αγ. Παρασκευής σύσκεψη σωματείων και συνδικαλιστών από τις γύρω περιοχές για την συγκρότηση τοπικού συντονισμού.


Στη σύσκεψη παραβρέθηκαν συνδικαλιστές από τον σύλλογο εργαζομένων Δήμου Αγ. Παρασκευής, από το σύλλογο εργαζόμενων καθαριότητας Δήμου Αγ. Παρασκευής, το σύλλογο εργαζόμενων στο Δήμο των Γλυκών Νερών, το σύλλογο εργαζόμενων τον Δήμο Καλυβίων, από τον σύλλογο Δασκάλων Αγ. Παρασκευής «Περικλής», από τον σύλλογο Δασκάλων Ανατολικής Αττικής «Κ. Σωτηρίου», από τους ωρομίσθιους δασκάλους της πειοχής, από το σωματείο εργαζόμενων στο Νοσοκομείο Αγία Όλγα, από το σωματείο εργαζόμενων στην ΙΝΤΡΑΚΟΜ, από το σωματείο εργαζόμενων στον Εθνικό Οργανισμό Φαρμάκου, από την Ε’ ΕΛΜΕ Ανατολικής Αττικής, καθώς επίσης και συνδικαλιστές από την ΑΛΕΞ ΠΑΚ, την Αγροτική Τράπεζα, τον ΟΤΕ και από την Επιτροπή Αλληλεγγύης Συνδικαλιστών και Συνδικάτων.

Στη σύσκεψη έγινε πλούσια κουβέντα για τις επιθέσεις που αντιμετωπίζουν οι εργαζόμενοι συνολικά τόσο του δημόσιου όσο και του ιδιωτικού τομέα, που είναι κοινές παρά την προσπάθεια της κυβέρνησης και των ΜΜΕ να μας διασπάσουν. Συζητήθηκε η ανεπάρκεια των συνδικαλιστικών ηγεσιών στη ΓΣΕΕ και την ΑΔΕΔΥ να οργανώσουν την αντίσταση στις επιθέσεις κυβέρνησης, εργοδοσίας ΕΕ και ΔΝΤ. Στο τέλος της συζήτησης καταλήχτηκαν τα εξής:


1. Συγκροτείται ο συντονισμός σωματείων και συνδικαλιστών στις βόρειες και ανατολικές περιοχές, ανοιχτός σε κάθε σωματείο, συνδικαλιστή αλλά και απλό εργαζόμενο που θέλει να βοηθήσει στην οργάνωση της αντίστασης των εργαζόμενων στις επιθέσεις και τη συγκρότηση ενός δικτύου αλληλεγγύης.

2. Την έκδοση κοινής προκήρυξης για την ανάγκη του τοπικού συντονισμού αλλά και ενόψει της απεργίας στις 22 Απριλίου που να καλεί όλους τους εργαζόμενους στην απεργία και στο απεργιακό συλλαλητήριο.

3. Εκδηλώθηκε η διάθεση για κοινή συμμετοχή στο απεργιακό συλλαλητήριο στις 22 Απριλίου στην Πλ. Κλαυθμώνος και θα διερευνηθεί η δυνατότητα για κοινό κατέβασμα των εργαζόμενων με πούλμαν σε αυτό.

4. Η πραγματοποίηση μαζικής παράστασης διαμαρτυρίας για την απόλυση από την ΑΛΕΞΠΑΚ της συνδικαλίστριας Δέσποινας Σόγκα για συνδικαλιστικούς λόγους, το Σάββατο 24 Απριλίου στα ΑΛΕΞ ΠΑΚ της Παλλήνης.

5. Η πραγματοποίηση νέας συνάντησης του συντονισμού την Παρασκευή 23 Απριλίου στις 6.30μμ στο Δημαρχείο της Αγ. Παρασκευής.

6. Συγκροτείται ανοιχτό συντονιστικό για την υλοποίηση των παραπάνω, που αποτελείται από τους:
 Μεγαγιάννη Κώστα, πρόεδρο του Συλλόγου εργαζομένων Δήμου Αγ. Παρασκευής ( 6944608916 6944608916 ), Κυριάκη Βασίλη, μέλος ΔΣ συλλόγου εργαζομένων Νοσοκομείου Αγ. Ολγα ( 6985068056 6985068056 ), Συλαιδή Βασίλη, μέλος ΔΣ συλλόγου εργαζομένων στην ΙΝΤΡΑΚΟΜ ( 6972724130 6972724130 ), Κανταλής Δημήτρης, ωρομίσθιος εκπαιδευτικός ( 6934125323 6934125323 ), Μαρία Κολόζη, ΔΣ συλλόγου Δασκάλων Αγ. Παρασκευής ( 6942496241 6942496241 ), Μπινιώρης Νίκος, ΔΣ συλλόγου εργαζόμενων Δήμου Γλυκών Νερών ( 6946367121 6946367121 ), Σοφρώνης Γιάννης, πρόεδρος Συλλόγου εργαζομένων Δήμου Καλυβίων .θεσσαλονίκη μου.......

[εμπνευσμένο σχόλιο ΝΟΣΦΕΡΑΤΟΥ,ποιητικον τε και ρεαλιστικόν]
Oχι η Θεσσαλονίκη δεν είναι ..Μπουγατσαδουπολη όπως ισχυρίζονται κάποιοι που δεν ξέρουν η δεν καταλαβαίνουν τίποτε γι αυτήν περά από τις Μπουγάτσες της.. Για ένα τέταρτο του αιώνα βέβαια υφίσταται μια διαρκή προσβολή και υποβάθμιση από την παράταξη της Δεξιάς που κατάφερε να της κάτσει στον Σβέρκο, στον Δήμο και στη Νομαρχία.,….


Όμως αυτή η υποβάθμιση δεν έχει να κάνει με την πόλη.. Η Πόλη , όλα αυτά τα χρόνια την Δεξιάς της υποβάθμισης, συνέχισε να αναπνέει να κινείται να απεχθάνεται τον Ρατσισμό , τον κρυπτοχουντισμό ,την αηδιαστική αμάθεια , την Βλακεία αυτών που την ταπείνωναν συστηματικά …

Και τώρα τελευταία όλος αυτός ο Κόσμος , όλες αυτές οι υπόγειες διαδρομές , όλα τα μικρά ρεύματα αντίστασης στην βλακεία και στην καταλήστευση , αρχίζουν να συναντώνται ,να κυλούν σε ένα ποτάμι δημιουργικότητας …

Η Θεσσαλονίκη αφυπνίζεται από τον λήθαργο μιας εικοσιπενταετίας .. Το βλέπεις στις δεκάδες εκδηλώσεις , το βλέπεις στις συναντήσεις παλιάς και νέας γενιάς , το βλέπεις στα νέα στέκια που δημιουργούνται …

Το βλέπεις στο στέκι μεταναστών στο πρώην ξενοδοχείο ΚΟΣΜΟΠΟΛΙΤ απ'όπου γύρισα ενθουσιασμένος αφού παρακολούθησα ένα ντοκιμαντέρ για τον Μ.Μπουρλά μ ε τίτλο ''περιπλανώμενος Ιουδαίος ‘ ( του σκηνοθετη Γιώργου Κεραμιδιώτη )και όπου μετά ακλούθησε ένα υπέροχο γλέντι με ρεμπέτικα ..

Η Θεσσαλονίκη γίνεται ξανά 'όμορφη πόλη''
Παρά την Κρίση ή ισως εξαιτιας της

http://nosferatos.blogspot.com/2010/04/h_22.html

20/4/10

οι ελληνες άρχισαν να μεταναστεύουν!....

Ξαναγυρνάμε στην εποχή του 60
δεν ειναι λιγοι εκεινοι που φεύγουν για να αναζητήσουν την τύχη τους
σε αλλη γή, σε άλλα μέρη
σιγα-σιγα καλέ!ενας -ενας,πού μας αφηνετε μόνους με το ΔΝΤ παρέα?
σε λιγο θα ξαναγίνει σουξέ ''το διαβατήριο'' του Στέλιου Καζαντζίδη........

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ποιος ετοιμάζεται να μας την κάνει

αν δεν μπορεις να κάνεις αλλοιώς

.....αφου θα μας κάνουν τη ζωή ποδήλατο.....ας προπονηθούμε
Με ξαφνιάζει ο τρόπος που σκέφτονται συμπολίτες μας ,άλλοι ενω ηδη εχουν γευθεί το πικρό ποτήριο των ''μέτρων της κυβέρνησης,
αλλοι περιμένοντας και τρέμοντας τα επικείμενα μέτρα που θα ρίξουν κατα 30% το βιοτικο τους επίπεδο.
''Τι να κάνουμε?Δεν γίνεται τίποτα.Αν φυγει αυτη η κυβερνηση πάλι θαρθει η ΝΔ
οπότε...μια απο τα ίδια......Μοιραία ολα.Δεν αλλάζει τίποτε.
Αλλοι περιμένουν ''συγκεκριμένες''προτάσεις διεξόδου ,ποιά ειναι η καλύτερη,μεσα στο ευρω,εξω απο το ευρω,δεν γινεται να παρουν τα μέτρα πίσω,
ποιος θα μας σώσει?
Ολοι θέλουν εναν ετοιμο δρόμο,χαραγμένο απο καποιο σωτήρα,να τον ακολουθήσουν τυφλά για να σωθούν.
Δεν υπάρχει τετιος δρόμος.Ο σωτήρας σου εισαι εσύ.
Το δρόμο τον φτιάχνεις προχωρώντας.

ψηφιακό βιβλίο"ΕΞΕΛΙΞΗ Η ΕΠΑΝΆΣΤΑΣΗ
7η Διεθνής Έκθεση Βιβλίου Θεσσαλονίκης (22 - 25 Απριλίου 2010)


Ημερίδα: «Ψηφιακό βιβλίο: Εξέλιξη ή επανάσταση;»[Digital Books: a (R)evolution?]

Διεθνής Έκθεση Βιβλίου Θεσσαλονίκης,
HELEXPO Σάββατο 24 Απριλίου (10:00-17:00), Φιλολογικό Καφενείο, Περίπτερο 15


Δώδεκα χρόνια μετά από την εμφάνιση των πρώτων συσκευών ψηφιακής ανάγνωσης (eReaders), το 1998, και δέκα χρόνια μετά από το πρώτο διεθνές συνέδριο του ΕΚΕΒΙ, το 2000, ο κόσμος του βιβλίου φαίνεται να γυρίζει σελίδα στον τομέα της ψηφιοποίησης, όχι μόνο στο εξωτερικό αλλά και στη χώρα μας.
Στο εξωτερικό, τη στιγμή που η «απειλή» της πρωτοβουλίας της Google
για τον εκδοτικό κόσμο έχει αντιμετωπιστεί, προσωρινά, προσκρούοντας στη νομοθεσία περί μονοπωλίων στις ΗΠΑ,
οι διεθνείς πλατφόρμες είτε εμπορικής αξιοποίησης,
 είτε «ανοιχτής πρόσβασης» προς διαθέσιμα ψηφιακά κείμενα, διαδέχονται η μία την άλλη. Στη χώρα μας, ταυτόχρονα, οι κυριότεροι εκδοτικοί οίκοι έχουν προχωρήσει, εδώ και ένα χρόνο, περίπου,
στην παραγωγή των πρώτων eBooks, ενώ νέες πρωτοβουλίες βρίσκονται σε εξέλιξη στον τομέα της διανομής.

Ανταποκρινόμενο στα αιτήματα της αγοράς και των επαγγελματιών του βιβλίου για έγκαιρη ενημέρωση και διάλογο, το ΕΚΕΒΙ διοργανώνει διεθνή ημερίδα στο πλαίσιο της 7ης ΔΕΒΘ, το Σάββατο 24 Απριλίου, με τίτλο: «Ψηφιακό βιβλίο: εξέλιξη ή επανάσταση;» («Digital Books: A (R)evolution?»).

18/4/10

Η δικτατορία του κεφαλαίου

ΑΥΓΗ 18/4/2010
Του ΓΙΑΝΝΗ ΚΙΜΠΟΥΡΟΠΟΥΛΟΥ

Τους προσκαλέσαμε, έτσι δεν είναι; Δεν έρχονται απρόσκλητοι. Άρα, έχουν δικαιώματα. Έχουν το δικαίωμα να εκφράζουν αλαζονικά τη βούλησή τους. Έχουν το δικαίωμα να εισηγούνται νομοθετήματα. Έχουν το δικαίωμα να τα επιβάλλουν, ακόμη κι αν τα αιρετά σώματα έχουν τις αντιρρήσεις τους. Άλλωστε, ό,τι κάνουν, το κάνουν με τον παρά τους. Είναι μια καθαρή πράξη εξαγοράς, μια εμπορική συναλλαγή. Με δανεικά εξαγοράζουν την απόλυτη υποτέλειά μας, την αναίρεση της στοιχειώδους κοινοβουλευτικής νομιμοποίησης.


ΑΠΟ ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ το ΔΝΤ, η ΕΚΤ και η Κομισιόν αναλαμβάνουν και τυπικά την οικονομική διακυβέρνηση της χώρας. Δεν γνωρίζουμε ποιος θα είναι ακριβώς ο καταμερισμός εργασίας, η διάκριση των εξουσιών. Ποιος θα εκπροσωπεί την νομοθετική, ποιος την εκτελεστική και ποιος τη δικαστική εξουσία. Δεν ξέρουμε ποιος θα αναλάβει καθήκοντα σκιώδους υπουργού Οικονομικών, ποιος θα είναι ο υπουργός Απασχόλησης, ποιος θα είναι ο πρωθυπουργός. Εκτός αν ασκήσουν την εξουσία τους συλλογικά, με όρους αλληλεγγύης ή με όρους μιας ευρωατλαντικής Γιάλτας των αγορών. Το σίγουρο πάντως είναι πως η εκλεγμένη κυβέρνηση της Ελλάδας αυτοπεριορίζεται στον ρόλο του διεκπεραιωτή των εισηγήσεων που θα κάνουν τα «λευκά κολάρα» της ευρωκρατίας και της διακρατικής τοκογλυφίας. Στην καλύτερη περίπτωση αναλαμβάνει το δύσκολο έργο του επικοινωνιακού μασάζ της κοινής γνώμης, του «πορτ παρόλ» της τριμερούς επιτήρησης ή μιας εταιρείας δημοσκοπήσεων που σφυγμομετρά τις αντοχές της κοινωνίας, της εκλογικής της πελατείας, του κομματικού της ακροατηρίου, πριν αυτά υπερβούν το flash point, τη θερμοκρασία έκρηξης.
Η συνέχεια ΕΔΩνεα εποχή-νέα κατοχή 2 και τα 4 ΑΛΦΑ

μου λένε,γράψε και κάτι ευχάριστο
και απαντω πέστε μου ενα
μου λενε ηρθε η άνοιξη
απαντώ,ναι, μεσ την καρδιά του χειμώνα

Το πυκνό μαύρο σύννεφο που τυλίγει τον τόπο απ'άκρου εις ακρον-δεν ειναι απο το ηφαίστειο..........[δυσκολο ονομα δεν το συγκρατώ]
ειναι η μαυρη σκόνη του ΔΝΤ που ηδη απλώνεται σε κάθε γωνιά,σε καθε σπιτι,στους δρόμους και τις πλατείες.
Ειναι η ωρα μιας νέας μαύρης εποχής,που θα καταγραφει ως μια απο τις πιο μελανές της ιστορίας της χώρας
Που παραδόθηκε[ναι παραδόθηκε]απο ανάξιους?απατεώνες?απληστους ληστές?
στα χερια του δήμιου
Εθελοντικά,με σκυμένο κεφάλι ο οιωνεί πρωθυπουργός,η οιωνεί κυβέρνηση
προδίδουν με το χειρότερο τρόπο κατάρχήν τον κόσμο που τους ψήφισε
και φυσικά παραδίδουν αμαχητι ολοκληρο λαό στα νύχια μιας καλοδουλεμένης και δοκιμασμένης  μηχανής ,αφου πρωτα τον προετοίμασαν στο φόβο και την ακινησια
τα τσιρακια των ΜΜΕ
Στη συνταγη του ΔΝΤ που μας οδηγει στη φτώχεια,την εξαθλίωση και την υποτέλεια
ο καθενας και η καθεμια εχει να αντιτάξει
τα 4 ΑΛΦΑ
ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ,ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ,ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ,ΑΝΑΤΡΟΠΗ

μαζικά στους δρόμους,να διωξουμε την οιωνεί κυβέρνηση  και τη νέα κατοχή

νεα εποχή,νεα κατοχή

Υστερα απο περίπου τριάντα χρόνια ανελλιπούς εναλλαγής στην κυβερνητική εξουσία
ΝΔ και ΠΑΣΟΚ ,με την ψήφο του ελληνικού λαού ,με το αζημίωτο, κατα μεγάλο μέρος,την εξαγορα της ψήφου δηλαδή ,εναντι διορισμών,ρουσφετιών μικρών η μεγάλων,η χώρα οδηγηθηκε στη χρεωκοπία.
Κυριως ομως στο γκρεμο μας εφεραν το μεγαλο φαγοπότι των ολιγων ,παράλληλα με τη σωρεία σκανδάλων  τη διασπαθιση δημοσιου χαλαρά και με πληρη ατιμωρησία .
Ναμαστε λοιπον περήφανα νιάτα,τιμημένα γηρατειά  ενωπιον νεας κατοχής ,με πρωθυπουργο ΔΝΤ,και υπουργους ΕΕ.
Νάμαστε λοιπον χωρις εργασιακά δικαιώματα,με τη σπάθα της φτώχειας να επικρέμαται επι της κεφαλής μας ,με προοπτικές ζοφερές.
Το βλογ υποδεχεται  τη νέα εποχή-κατοχή με .....τη μακροθυμία της ελληνοφρένειας

ΒΡΕ ΚΑΛΩΣ ΤΑ ''ΠΑΙΔΙΑ''!

LinkWithin

http://pentanostimi.blogspot.com/2009/10/blog-post_11.html
Oι ανόητοι θεωρουν οτι το να αστειεύεσαι

σημαίνει πως δεν εισαι σοβαρός

κι οτι ενα παιχνίδι με τις λέξεις δεν αποτελει απάντηση

paul valery

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

ΔΑΝΑΗ -ΑΣ ΕΡΧΟΣΟΥΝ ΓΙΑ ΛΙΓΟ

ΑΛΛΗ ΜΙΣΙΡΛΟΥ

ΔΑΝΑΗ -ΜΙΣΙΡΛΟΥ

ΜΟΝΑΔΙΚΟ--LOU REED-PETE TAOUSEND-PALE BLUE EYES