3/1/11

Δίκτυο Αλληλεγγυης εργαζομένων ''ΔΙΚΑΙΩΜΑ''
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Πρόσκληση σε Συνέντευξη Τύπου

Το δίκτυο αλληλεγγύης εργαζομένων «δικαίωμα» παραχωρεί συνέντευξη Τύπου την Τρίτη 4 Ιανουαρίου στην ΕΣΗΕΑ (Ακαδημίας 20 – αίθουσα τρίτου ορόφου) στις 13.00. Στη συνέντευξη θα υπάρξει ενημέρωση για τη μήνυση που πρόκειται να καταθέσουν την ίδια μέρα μέλη και υποστηρικτές του δικτύου «δικαίωμα» κατά των αστυνομικών των ομάδων «Δέλτα» και «Δίας» και κάθε αυτουργού της επίθεσης στο μπλοκ του «δικαίωμα» κατά τη διάρκεια της απεργιακής διαδήλωσης της 15ης Δεκεμβρίου στην Αθήνα.
Στη διαδήλωση που πραγματοποιήθηκε την ημέρα της πανεργατικής απεργίας, οι αστυνομικές δυνάμεις και πλήθη ασφαλιτών που δρούσαν υπό την κάλυψη των ΜΑΤ προχώρησαν, για μια ακόμα φορά, σε ένα όργιο καταστολής, ρίψης δακρυγόνων και χημικών, ξυλοδαρμών και συλλήψεων.


Στα πλαίσια αυτής της τακτικής, μοτοσικλετιστές των ομάδων «Δέλτα» και «Δίας» επιτέθηκαν απρόκλητα στο μπλοκ του δικτύου «δικαίωμα», έχοντας λάβει εντολή να το διαλύσουν (όπως αναφέρουν επί λέξει αστυνομικοί σε γραπτή κατάθεσή τους). Εκεί συνέλαβαν το διαδηλωτή Γιώργο Μ., τον οποίο παραπέμπουν σε δίκη με βαριές αλλά αποδεδειγμένα πλέον ψευδείς κατηγορίες.
Στη συνέντευξη, θα μιλήσουν μηνυτές, μέλη της συντονιστικής επιτροπής του «δικαίωμα» και ο δικηγόρος Κώστας Παπαδάκης που έχει αναλάβει την υπόθεση. Πέραν των μαρτυριών, θα παρουσιαστούν και φωτογραφικά στοιχεία που καταρρίπτουν τις κατασκευασμένες κατηγορίες των διωκτικών αρχών και των πολιτικών προϊσταμένων τους.


Αθήνα, 30 Δεκεμβρίου 2010
Δίκτυο αλληλεγγύης εργαζομένων «δικαίωμα»

ΒΡΕ ΚΑΛΩΣ ΤΑ ''ΠΑΙΔΙΑ''!

LinkWithin

http://pentanostimi.blogspot.com/2009/10/blog-post_11.html
Oι ανόητοι θεωρουν οτι το να αστειεύεσαι

σημαίνει πως δεν εισαι σοβαρός

κι οτι ενα παιχνίδι με τις λέξεις δεν αποτελει απάντηση

paul valery

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

ΔΑΝΑΗ -ΑΣ ΕΡΧΟΣΟΥΝ ΓΙΑ ΛΙΓΟ

ΑΛΛΗ ΜΙΣΙΡΛΟΥ

ΔΑΝΑΗ -ΜΙΣΙΡΛΟΥ

ΜΟΝΑΔΙΚΟ--LOU REED-PETE TAOUSEND-PALE BLUE EYES