4/1/11

Οταν μιλούν τα ντοκουμέντα


Το δίκτυο αλληλεγγύης εργαζομένων ''δικαίωμα'' παραχώρησε σήμερα συνέντευξη τύπου,με αφορμή τη μήνυση που κατέθεσε κατα των αστυνομικών των ομάδων ΄΄Δέλτα΄΄και ΄΄Δίας΄΄για τη σύλληψη μελους του δικτύου στην απεργιακή διαδήλωση της 15 Δεκεμβρίου 2010.[Δείτε και τα φωτογραφικά ντοκουμέντα στο τέλος της αναρτησης]

 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Συνέντευξη Τύπου παραχώρησε σήμερα στα γραφεία της ΕΣΗΕΑ το δίκτυο αλληλεγγύης εργαζομένων «δικαίωμα». Στη συνέντευξη, ο συντονιστής της κίνησης Γιώργος Παπαϊωάννου και ο δικηγόρος Κώστας Παπαδάκης ενημέρωσαν τους δημοσιογράφους για τη μήνυση που κατέθεσαν την ίδια μέρα μέλη και υποστηρικτές του «δικαίωμα» κατά των αστυνομικών των ομάδων «Δέλτα» και «Δίας» και κάθε αυτουργού της επίθεσης στο μπλοκ του «δικαίωμα» κατά τη διάρκεια της απεργιακής διαδήλωσης της 15ης Δεκεμβρίου στην Αθήνα.
Ο Γ. Παπαϊωάννου έκανε λόγο για κατάφορη παραβίαση του δικαιώματος στη διαδήλωση από τη μεριά της κυβέρνησης και των οργάνων της και ανέφερε ότι το μήνυμα που στέλνουν είναι ότι είναι παράνομος όποιος αντιστέκεται. Στη συνέχεια παρουσίασε στοιχεία και φωτογραφίες που διαψεύδουν τις καταθέσεις των αστυνομικών σε βάρος του διαδηλωτή του «δικαίωμα» που συνελήφθη στις 15 Δεκεμβρίου. Έκανε λόγο για τακτικές που εντάσσονται σε μια συνολική εκτροπή από τη μεριά της κυβέρνησης που καταλύει κάθε έννοια δημοκρατίας τόσο με την καταστολή όσο και με τη μνημονιακή πολιτική που επιβάλλει με έκτακτες και παράνομες διαδικασίες.
Από τη μεριά του, ο Κώστας Παπαδάκης, αφού στάθηκε στο περιεχόμενο της μήνυσης, αναφέρθηκε σε μια σειρά φαινομένων αυταρχισμού και τρομοκρατίας που αυτουργό έχουν την κυβέρνηση και τον υπουργό «Προστασίας του Πολίτη». Ο Κ. Παπαδάκης αναρωτήθηκε ποιος έδωσε εντολή στις αστυνομικές δυνάμεις να υπερασπιστούν με αυτό τον τρόπο το κτίριο της ΓΣΕΕ αφήνοντας σαφείς αιχμές τόσο για τον πολιτικό τους προϊστάμενό όσο και για τον πρόεδρο της ΓΣΕΕ Γ. Παναγόπουλο.

Αθήνα, 4 Ιανουαρίου 2011
Δίκτυο αλληλεγγύης εργαζομένων «δικαίωμα»σήμερα στη συνέντευξη τύπου  4/4/2011Ο διαδηλωτής Γιώργος Μ. δευτερόλεπτα πριν τη σύλληψή του. Οι αστυνομικοί υποστήριξαν ότι φορούσε κουκούλα και μάσκα, αγνοώντας την ύπαρξη της φωτογραφίας που τους διέψευσε. Σημειώνεται ότι η φωτογραφία παρουσιάστηκε χωρίς αλλοίωση στους δημοσιογράφους που παραβρέθηκαν στη Συνέντευξη Τύπου.


Διαδηλωτές υποδεικνύουν στους αστυνομικούς να μην περάσουν μέσα από τη διαδήλωση, δευτερόλεπτα πριν την επικίνδυνη εφόρμηση των τελευταίων. Αντίθετα, στην κατάθεσή τους οι αστυνομικοί υποστήριξαν ότι 400 άτομα τους επιτέθηκαν αιφνιδιαστικά!


ΒΡΕ ΚΑΛΩΣ ΤΑ ''ΠΑΙΔΙΑ''!

LinkWithin

http://pentanostimi.blogspot.com/2009/10/blog-post_11.html
Oι ανόητοι θεωρουν οτι το να αστειεύεσαι

σημαίνει πως δεν εισαι σοβαρός

κι οτι ενα παιχνίδι με τις λέξεις δεν αποτελει απάντηση

paul valery

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

ΔΑΝΑΗ -ΑΣ ΕΡΧΟΣΟΥΝ ΓΙΑ ΛΙΓΟ

ΑΛΛΗ ΜΙΣΙΡΛΟΥ

ΔΑΝΑΗ -ΜΙΣΙΡΛΟΥ

ΜΟΝΑΔΙΚΟ--LOU REED-PETE TAOUSEND-PALE BLUE EYES