28/2/11

"ΟΧΙ ΞΑΝΑ ΘΑΝΑΤΙΚΗ ΠΟΙΝΗ"[το Μετωπο Αλληλεγγυης και Ανατροπης για τους 300 μεταναστες -απεργούς πεινας]ΜΕΤΩΠΟ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΚΑΙ ΑΝΑΤΡΟΠΗΣ
ΓΙΑ ΤΟΥΣ 300 ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ - ΑΠΕΡΓΟΥΣ ΠΕΙΝΑΣ
"4 χθες και 12 σήμερα μετανάστες απεργοί πείνας διακομίσθηκαν σε κρίσιμη κατάσταση στο νοσοκομείο. Οι 300 της Υπατίας βρίσκονται ήδη μπροστά στις πύλες του Άδη. Νέοι συνάνθρωποί μας δεν επιτρέπεται να πληρώσουν με τη ζωή τους ούτε τα βάρβαρα καθεστώτα στις χώρες τους ούτε τις πολιτικές αναταραχές ούτε τη τη φτώχεια και την κοινωνική διάλυση που τους ανάγκασε να εκπατρισθούν στις πιο δημιουργικές ηλικίες.
Η κυβέρνηση, αν δεν μπορεί πολιτικά να κατανοήσει ότι και οι μετανάστες αυτοί, με την αδυναμία να συγκεντρώσουν  τον απαιτούμενο αριθμό ενσήμων, υφίστανται με βίαιο τρόπο την κρίση στην Ελλάδα και θα έπρεπε να δικαιούνται άδειας παραμονής, ας λειτουργήσει τουλάχιστον με ανθρωπιστικά κριτήρια αποδεχόμενη το αίτημά τους. Σε αντίθετη περίπτωση η θανατική καταδίκη, που είναι απαγορευμένη στη χώρα μας, επανέρχεται από το παράθυρο.
Παράλληλα η κυβέρνηση οφείλει να θέσει εμφατικά προς την Ευρωπαϊκή Ένωση την αναθεώρηση του Δουβλίνου ΙΙ, όπως υποστηρίζει και ο ΟΗΕ, ώστε οι σημερινοί Άθλιοι να έχουν το δικαίωμα διακίνησης στην Ευρώπη, όπως οι περισσότεροι επιδιώκουν, και να σταματήσει η Ελλάδα να είναι αποθήκη δυστυχίας. Ένα τέτοιο αίτημα θα έχει την κοινή στήριξη όλων, ελλήνων και ξένων, και θα απάλλαξει την κοινωνία μας από το δηλητήριο του μίσους, του ρατσισμού και του φθόνου."

ΒΡΕ ΚΑΛΩΣ ΤΑ ''ΠΑΙΔΙΑ''!

LinkWithin

http://pentanostimi.blogspot.com/2009/10/blog-post_11.html
Oι ανόητοι θεωρουν οτι το να αστειεύεσαι

σημαίνει πως δεν εισαι σοβαρός

κι οτι ενα παιχνίδι με τις λέξεις δεν αποτελει απάντηση

paul valery

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

ΔΑΝΑΗ -ΑΣ ΕΡΧΟΣΟΥΝ ΓΙΑ ΛΙΓΟ

ΑΛΛΗ ΜΙΣΙΡΛΟΥ

ΔΑΝΑΗ -ΜΙΣΙΡΛΟΥ

ΜΟΝΑΔΙΚΟ--LOU REED-PETE TAOUSEND-PALE BLUE EYES