11/3/11

ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΣΚΑΤΑ,ΑΡΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΧΑΣΟΥΜΕ ΤΙΠΟΤΑ!
ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!
Τι αλλο χρειάζεται να ακούσει κανείς για να εξεγερθεί η συνείδησή του?
Εκτος απο κοπρίτες που τα έφαγαν,διεφθαρμένοι,απατεώνες και τζαμπατζήδες,ειμαστε και μεσα στα σκατά,ΑΠΟ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΚΛΗΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ να μας σώσει  ΤΟ ΔΝΤ.
Οχι πως ζούμε σε κοινωνία αγγέλων ,αλλά την οδυνηρή κατάπτωση της ζωής τους τη βιώνουν ακριβώς αυτοί που ΔΕΝ αγάπησαν τα ΣΚΑΤΑ,δεν τα ΕΦΑΓΑΝ μαζι με τον Πάγκαλο,δεν εξαπάτησαν κανέναν.
«Οι Ελληνες βρίσκονται µέσα στα σκατά. Και µάλιστα πολύ βαθιά ».
Ταδε εφη ο   επικεφαλής του Διεθνούς Νοµισµατικού Ταµείου Ντοµινίκ Στρος-Καν,σύμφωνα με ''διαρροές'',σε  ντοκιµαντέρ που γυρίστηκε από τον γαλλικό τηλεοπτικό σταθµό Canal+ για τη ζωή του.
Το οτι ''ζούμε στα σκατά'' το ξέρουμε.Πώς θα βγούμε απο τα σκατά ειναι το θέμα.
Και αν εχουμε το θάρρος να τους τα πετάξουμε στα μούτρα!
Ανεργοι,,εκ γενετής άνεργοι,φτωχοί,χαμηλομισθοι και επισφαλώς εργαζόμενοι,χαμηλοσυνταξιούχοι,που φορτώθηκαν τα βάρη των χρεών που σώρρευσαν τα αφεντικά μας,μη ζώντας αυτοι στα σκατά,πόσο θα τους αντέξουμε ακόμα?
Τα νεα δυσθέώρητα ποσοστά ανεργίας,τα νεα κοστούμια που μας ράβουν,με ακομη μεγαλύτερες περικοπες απο χρήματα δικά μας,[προαναγγελία περικοπών και επικουρικών συντάξεων,κοινωνικών επιδομάτων, κοκ]δείχνει πως δεν εχει τέλος η τροχιά προς την εκμηδένιση της ανθρώπινης ζωής,της υποστασής μας ως πολιτών,εργαζομενων,ως χώρας.
Αυτος που ειναι μεσα στα σκατά,δεν εχει ΑΛΛΗ λύση,παρα να τα αποτινάξει και να τα εκτινάξει στα μούτρα αυτών που του τα φόρτωσαν......

ΒΡΕ ΚΑΛΩΣ ΤΑ ''ΠΑΙΔΙΑ''!

LinkWithin

http://pentanostimi.blogspot.com/2009/10/blog-post_11.html
Oι ανόητοι θεωρουν οτι το να αστειεύεσαι

σημαίνει πως δεν εισαι σοβαρός

κι οτι ενα παιχνίδι με τις λέξεις δεν αποτελει απάντηση

paul valery

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

ΔΑΝΑΗ -ΑΣ ΕΡΧΟΣΟΥΝ ΓΙΑ ΛΙΓΟ

ΑΛΛΗ ΜΙΣΙΡΛΟΥ

ΔΑΝΑΗ -ΜΙΣΙΡΛΟΥ

ΜΟΝΑΔΙΚΟ--LOU REED-PETE TAOUSEND-PALE BLUE EYES