12/5/11

το ''δεύτερο μνημόνιο'' ο σπινθήρας για την κοινωνική έκρηξηΟλοι αναρωτιόμασταν πώς η οργή δεν γίνεται ποτάμι να τους πνίξει......
Αφου οταν συζητάμε μεταξύ μας,εχουμε καταλήξει πως αυτη η κυβέρνηση μας πάει στο γκρεμό.Και δεν μιλάω για αριστερούς ....σεσημασμένους,αλλά εργαζόμενους,άνεργους,ανθρώπους κάθε ηλικίας,πολιτες αυτης της επαρχίας της Ευρώπης.
Με το φοβο της ανεξέλεγκτης εκρηξης στην καρδιά και οι ΄΄ξενοι φίλοι'' μας ,που απο καιρό μιλούν για ενδεχόμενο μεγάλων διαστάσεων κοινωνικής αναταραχής,μεχρι και για ΄΄εμφύλιο''εγραψαν....
Κι ενω η ασφυξία στην καθημερινότητα γίνεται καθεστώς,η προετοιμασία μας για νέα σκληρότερα μέτρα γινεται συστηματικά και μεθοδικά.
Απειλη για νεες περικοπές σε μισθούς,επικουρικά,συντάξεις,μεσα σε ενα ήδη μειωμένο βιοτικό επιπεδο και με καμμια ελπιδα για καλυτέρευση.....στον αιώνα τον άπαντα.
Και με υποθηκευμένα ολα τα ασημικά....[μνημόνιο δύο,μνημόνιο τρία,μεχρι το δικό μας μνημόσυνο]
Οταν ωμά και ανερυθρίαστα σου λένε πως δεν εχεις ζωή ,δεν εχεις μέλλον,πρέπει να ειναι κανείς ηλίθιος για να μην περιμενει κοινωνική εκρηξη.
Τη στιγμή που η κυβέρνηση διαπραγματέυεται και χαλκεύει τα νέα δεσμά μας ,οποιος διαμαρτύρεται τυγχάνει της απίστευτης περιποίησης απο τα όργανα καταστολής,με ολο και μεγαλύτερη βαναυσότητα,οπως χθές.
Η οργή λοιπόν οχι μονο εκφράζεται πιά,αλλά θα εκφράζεται με ολο και μεγαλύτερη σφοδρότητα .Η κυβέρνηση το ξέρει,το περιμένει.
Τρέμει και η ψυχή της [οχι απο συμπόνια]για την τύχη του βαριά τραυματισμένου διαδηλωτή.........
Τι περιμένει λοιπόν και δεν ετοιμάζει τα ελικόπτερα της μεγάλης φυγής?
Nα πάρει εντολές,να επιχειρήσει να πείσει με ψέματα και κινδυνολογίες για το μονόδρομο που ακολουθεί?Να πάρει ενισχύσεις απο τον Σαμαρά,τον Καρατζαφέρη η κάποιους προθύμους?
Δεν τη σώζει τιποτα πιά.Το ποτάμι ξεχείλισε και ξεκίνησε.

ΒΡΕ ΚΑΛΩΣ ΤΑ ''ΠΑΙΔΙΑ''!

LinkWithin

http://pentanostimi.blogspot.com/2009/10/blog-post_11.html
Oι ανόητοι θεωρουν οτι το να αστειεύεσαι

σημαίνει πως δεν εισαι σοβαρός

κι οτι ενα παιχνίδι με τις λέξεις δεν αποτελει απάντηση

paul valery

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

ΔΑΝΑΗ -ΑΣ ΕΡΧΟΣΟΥΝ ΓΙΑ ΛΙΓΟ

ΑΛΛΗ ΜΙΣΙΡΛΟΥ

ΔΑΝΑΗ -ΜΙΣΙΡΛΟΥ

ΜΟΝΑΔΙΚΟ--LOU REED-PETE TAOUSEND-PALE BLUE EYES