14/5/11

ΚΑΤΑΓΓΕΛΟΥΝ ΤΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΟΥ ΜΕΤΡΟ για τα ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΣΤΟ μετρό ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ

Διαδηλωτές στις 11 Μάη κατέφυγαν κυνηγημένοι απο τα ΜΑΤ σε σταθμους του Μετρό.Εγκλωβισμένοι δέχτηκαν ψεκασμούς με χημικά.
Το συνδικαλιστικό οργανο των εργαζομένων στο Μετρό καταγγέλλει τη διοικηση του μετρό για τα επεισόδια που εκτος των άλλων ειχαν και ως αποτέλεσμα τον τραυματισμό συνδικαλιστή.
ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΣΕΛΜΑ*
Καταγγέλλουμε τη Διοίκηση του Μετρό ως ηθικό αυτουργό για τα επεισόδια που προκλήθηκαν εχθές εντός του σταθμού στο Σύνταγμα. Ενημερώνουμε πως εντελώς αδικαιολόγητα δόθηκε η εντολή να κλείσει κεντρικός σταθμός του δικτύου σε ώρα αιχμής με αυξημένη επιβατική κίνηση λόγω του συλλαλητηρίου. Στη συνέχεια και κατά τη διάρκεια διαπληκτισμών μεταξύ εξαγριωμένων επιβατών και επόπτη λειτουργίας του Μετρό, ο οποίος κατά τα λεγόμενα τους εκτόξευε αδικαιολόγητες και προκλητικές ύβρεις εναντίον τους, δόθηκε η εντολή να κατέβουν στο σταθμό 2 διμοιρίες ματ.
Μετά την προκλητική αυτή απόφαση τα πνεύματα οξύνθηκαν ακόμη περισσότερο και δημιουργήθηκαν εντονότερα επεισόδια μεταξύ επιβατών και ματ.
Καταγγέλλουμε τον αδικαιολόγητο ξυλοδαρμό του συνδικαλιστή της ΕΘΕΛ Μανίκα Σταύρου από τα ματ και τον προπηλακισμό αθώων επιβατών και άλλων συνδικαλιστών που ζητούσαν τη σύλληψη του εν λόγω επόπτη, καθώς και τον προπηλακισμό του Προέδρου του Σωματείου μας κατά την προσπάθειά του να οδηγήσει τις διμοιρίες εκτός σταθμού για την αποκατάσταση της τάξης.

 ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΣΕΛΜΑ


πηγη

ΒΡΕ ΚΑΛΩΣ ΤΑ ''ΠΑΙΔΙΑ''!

LinkWithin

http://pentanostimi.blogspot.com/2009/10/blog-post_11.html
Oι ανόητοι θεωρουν οτι το να αστειεύεσαι

σημαίνει πως δεν εισαι σοβαρός

κι οτι ενα παιχνίδι με τις λέξεις δεν αποτελει απάντηση

paul valery

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

ΔΑΝΑΗ -ΑΣ ΕΡΧΟΣΟΥΝ ΓΙΑ ΛΙΓΟ

ΑΛΛΗ ΜΙΣΙΡΛΟΥ

ΔΑΝΑΗ -ΜΙΣΙΡΛΟΥ

ΜΟΝΑΔΙΚΟ--LOU REED-PETE TAOUSEND-PALE BLUE EYES