15/6/11

Τα ''Ιουνιανά''Η συναίνεση για τη συνέχιση της μνημονιακής πολιτικής ειναι προ των πυλών. Οι τελευταίες λεπτομέρειες θα ρυθμισθούν οσονούπω. Ο σχηματισμός νέας κυβέρνησης με  τους μνημονιακούς πολιτικούςκαι κόμματα [ΠΑΣΟΚ, ΝΔ, ΛΑΟΣ και ποιός άλλος...] ειτε το δέχονται ρητώς,ειτε παριστάνουν τους διαφωνούντες,φαινεται πως εχει δρομολογηθεί.
Δεν γνωρίζουμε αν θα καταφέρει να σχηματισθεί αυτη η νέα μνημονιακή κυβέρνηση απο συναινετική...τερατογένεση,στην περίπτωση ομως που θα συμβεί αυτό, και θα το ξέρουμε σύντομα, ας μην εχει κανείς αυταπάτες για το τι θα κάνει αυτή η κυβέρνηση. Και μάλλον τετιες αυταπάτες δεν εχουν οι πολιτες που βρίσκονται στους δρόμους .Βαφτισμένη στην κολυμβήθρα της μαγικής λέξης ''συναίνεση'' θα επιχειρηθεί να περάσουν ΟΛΑ ,με το μαλακό ίσως,με ΄΄διορθωτικές΄΄κινήσεις, ΟΛΑ οσα εχει ''εξασφαλίσει''για τη χωρα ο μάλλον ήδη φευγάτος,εθελουσίως ,ΓΑΠ.
Βρισκόμαστε σε ιστορικά ''ιουνιανά'' και έπονται τα 'ιουλιανά''.......Ηδη με την σφοδρή αντίδραση των πολιτών,εργαζομένων,ανέργων,νέων, κυοφορούνται εξελίξεις μακροχρόνιες.Αν σε αυτές τις εξελίξεις εξακολουθήσει να βάζει τη σφραγίδα του ο λαός,το λαικό κίνημα  για βαθιές αλλαγές οι εξελίξεις θα εχουν θετικό πρόσημο.Αυτο ειναι το μεγάλο στοίχημα . Να μην καμφθεί ουτε μια μέρα η αντίσταση  στο σάπιο σύστημα που μετατρέπει τους πολίτες σε υποζύγια και υπηκόους ,χειροκροτητές και παρατηρητές. Οι πλατείες ,η πλατεία Συντάγματος πρώτα και κύρια εχουν να δώσουν πολλά. Ας γίνουν περισσότερες και δυνατότερες οι ''πλατείες'' ,οι φωνές , οι αντιδράσεις.

ΒΡΕ ΚΑΛΩΣ ΤΑ ''ΠΑΙΔΙΑ''!

LinkWithin

http://pentanostimi.blogspot.com/2009/10/blog-post_11.html
Oι ανόητοι θεωρουν οτι το να αστειεύεσαι

σημαίνει πως δεν εισαι σοβαρός

κι οτι ενα παιχνίδι με τις λέξεις δεν αποτελει απάντηση

paul valery

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

ΔΑΝΑΗ -ΑΣ ΕΡΧΟΣΟΥΝ ΓΙΑ ΛΙΓΟ

ΑΛΛΗ ΜΙΣΙΡΛΟΥ

ΔΑΝΑΗ -ΜΙΣΙΡΛΟΥ

ΜΟΝΑΔΙΚΟ--LOU REED-PETE TAOUSEND-PALE BLUE EYES