15/9/11

Μας κήρυξαν τον πόλεμο
 Αυτό δεν ειναι ''εκτακτο τέλος''. Ειναι το τέλος της λογικής.Κι οπου τελειώνει η λογική αρχίζει η παράνοια.
Ουτε στα πιο εφιαλτικά όνειρα δεν θα μπορούσε κανείς να δεί το μέγεθος της αναλγησίας των κυβερνώντων. Αφού περιέκοψαν μισθούς και συντάξεις, αφού πετάχτηκαν στο δρόμος χιλιάδες εργαζόμενοι δημιουργώντας στρατιές ανέργων, αποφασίζουν και διατάσσουν την ολοκληρωτική εξόντωση των υπηκόων.

Συνταξιούχοι,μισθωτοί,ευπαθείς ομάδες καλούνται να πληρώσουν υπέρογκα ποσά,διπλάσια απο αυτά που με περισσή πατριωτική άχνη εξήγγειλε ο Βενιζέλος.
Χωρίς ίχνος κοινωνικής δικαιοσύνης, εν είδει στρατιωτικής διαταγής , απαιτείται οχι απλώς χρήμα, αλλά το αίμα του κόσμου.
Αν αυτό δεν ειναι πόλεμος,τότε τι είναι;
΄Η ''ανικανότητα΄΄ να μαζέψουν λεφτά απο τη φοροδιαφυγή, η αποτυχία του μνημονίου και του μεσοπρόθεσμου, επιχειρέιται να μετατραπεί σε ΄΄πανστρατιά'' για να σωθεί η πατρίδα....

Τόσα κούφια λόγια, τόσες αυτοδιαψεύσεις,τέτια δουλοφροσύνη στην τρόικα και το ΔΝΤ ,ειναι επόμενο να φέρουν μόνο δεινά για τον κόσμο. Τα οποία, δε σου λέει κανείς οτι τελειώνουν ,αφήνεται να εννοηθεί σαφέστατα, και με την απειλή οτι δεν θα πληρώνονται μισθοί και συντάξεις, οτι θα ερθουν κι άλλα χειρότερα. Και κανένα φως στον ορίζοντα. Πάμε στο δρόμο της Αργεντινής, και μάλιστα με χειρότερο τρόπο, οπως αναφέρει ο Κώστας Λαπαβίτσας στο ομώνυμο άρθρο του.

Ηδη στο διεθνή τύπο εκφράζεται εντονη επιφύλαξη και αμφιβολία για το αν θα μπορέσουν να πληρώσουν τα χαράτσια οι ελληνες...Προφανώς ο καθένας ΄΄δουλεύει΄΄ για διάφορα συμφέροντα.Ωστόσο αυτη η επιφύλαξη πατάει στην πραγματικότητα.

Ειναι επίσης προφανές και αναμενόμενο, καθώς η απόγνωση του κόσμου εχει ξεπεράσει το κόκκινο,και κάθε οικογένεια και άνεργοι,  [ο ενας εργαζόμενος ,πολυτέλεια], οι αντιδράσεις να ειναι σφροδρές και ίσως ανεξέλγκτες. Μόλις περάσει το πρώτο σοκ.
Ηδη, συνδικάτα, συλλογικότητες,πολιτες βρίσκονται επι ποδός.Αλλά και διαδικτυακά ξεκινάει καμπάνια '' Δεν πληρώνουμε το ειδικό τέλος ακινήτων στο λογαριασμό της ΔΕΗ'' .

Συντεταγμένα, οργανωμένα, οι πολίτες δεν θα μείνουν απαθείς , δεν εχουν άλλο περιθώριο σε αυτο το ηλεκτροσόκ που εφαρμόζεται εις βάρος τους.

Ο πόλεμος κηρύχτηκε. Οι πληβείοι, οι υπήκοι της ΕΕ στην Ελλάδα,στην Ισπανία και αλλού ,δεν εχουν άλλο δρόμο.
Αλλά να θυμόμαστε όλοι ποιός τον άνοιξε, με ο,τι συνέπειες συνεπάγεται.

ΒΡΕ ΚΑΛΩΣ ΤΑ ''ΠΑΙΔΙΑ''!

LinkWithin

http://pentanostimi.blogspot.com/2009/10/blog-post_11.html
Oι ανόητοι θεωρουν οτι το να αστειεύεσαι

σημαίνει πως δεν εισαι σοβαρός

κι οτι ενα παιχνίδι με τις λέξεις δεν αποτελει απάντηση

paul valery

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

ΔΑΝΑΗ -ΑΣ ΕΡΧΟΣΟΥΝ ΓΙΑ ΛΙΓΟ

ΑΛΛΗ ΜΙΣΙΡΛΟΥ

ΔΑΝΑΗ -ΜΙΣΙΡΛΟΥ

ΜΟΝΑΔΙΚΟ--LOU REED-PETE TAOUSEND-PALE BLUE EYES