21/9/11

Εκδήλωση της ΕΛΕ

''ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΤΟ ΕΛΕ ΝΑ ΔΕΙΣ!''

Πρόσκληση


Η Πρωτοβουλία για τη Επιτροπή Λογιστικού Ελέγχου επί του δημοσίου χρέους, σας προσκαλεί σε εκδήλωση-γιορτή διαμαρτυρίας που θα γίνει στο ΦΛΟΡΑΛ , την Παρασκευή 23 Σεπτεμβρίου  και ώρα 9μμ.
Στην εκδήλωση (9μμ-10μμ)  θα  μιλήσουν οι : Κώστας  Λαπαβίτσας, Γιώργος Μητραλιάς , Λεωνίδας Βατικιώτης  και ο Πέτρος Ψαρρέας ως εκπρόσωπος του κινήματος της Βίλας Ζωγράφου.
Θα ακολουθήσει γιορτή μέχρι το πρωί.

Σας περιμένουμε , με χαρά ,για να σχεδιάσουμε τους νέους αγώνες μας!Ενημερωτικό Δελτίο 
 
Η Πρωτοβουλία για τη συγκρότηση Επιτροπής Λογιστικού Ελέγχου (ΕΛΕ) επί του Δημοσίου Χρέους, οργανώνει στις 23 Σεπτεμβρίου , εκδήλωση-γιορτή διαμαρτυρίας, με σκοπό την γνωριμία των φίλων της ΕΛΕ, τον σχεδιασμό των επόμενων βημάτων της και την οικονομική της ενίσχυση ,που τόσο χρειάζεται για να κάνει πράξη τις προσδοκίες του κόσμου που την στηρίζει.  

Η  ΕΛΕ που δημιουργήθηκε πριν από  εννιά μήνες σαν κινηματική πρωτοβουλία των «από κάτω», είχε από την αρχή δυο στόχους: 1) να αμφισβητήσει έμπρακτα το μύθο που θέλει το δημόσιο χρέος  αταξικό «φυσικό φαινόμενο» και να αναδείξει τη λειτουργία του ως προνομιούχου εργαλείου του κεφαλαίου για την αναδιανομή του πλούτου υπέρ των καπιταλιστών, και 2) να περάσει το συντομότερο στην διεκδίκηση επιτροπής λογιστικού  ελέγχου του χρέους που θα στηρίζεται στην επιδίωξη του κινήματος για εργατικό και λαικό έλεγχο, απαιτώντας να ανοίξουν τα βιβλία στην κοινωνία. Σκοπός μας είναι ο χαρακτηρισμός του χρέους ως άνομο, απεχθές, παράνομο ή μη βιώσιμο, που θα έχει ως αποτέλεσμα   την ακύρωση και άρα την άρνηση πληρωμής του.  

Τους  τελευταίους μήνες και μετά το διεθνές συνέδριο του Μαίου η συμβολή της Ελληνικής Πρωτοβουλίας έπαιξε καθοριστικό ρόλο και στήριξε την δημιουργία ΕΛΕ σε άλλες ευρωπαικές χώρες. Ήδη σήμερα στην Ιρλανδία βρήκε πόρισμα για το χρέος από την ΕΛΕ Ιρλανδίας με την στήριξη του συνδικαλιστικού κινήματος. ( Μπορείτε να ενημερωθείτε στο www.elegr.gr) 

  Για όλα αυτά και για πολλά άλλα θα υπάρξει ενημέρωση καθώς  και προτάσεις για μελλοντικό συντονισμό, την  Παρασκευή, 23Σεπτεμβρίου και ώρα 9μμ , στην γιορτινή  συνάντησή μας, στο Φλοράλ ,στην πλατεία Εξαρχείων.  
Η Πρωτοβουλία για συγκρότηση ΕΛΕ περιμένει με χαρά τους φίλους της, που είναι βέβαιο ότι θα δημιουργήσουν το αδιαχώρητο στο Φλοράλ. 
 

 

18/9/11

Πού βρίσκεται ο ΓΑΠ, οεο;

΄[η φωτό κυκλοφορεί ευρέως στο διαδίκτυο - η αγωνία ειναι μεγάλη - πού κι απο ποιόν κρύβεται άραγε...]


ΒΡΕ ΚΑΛΩΣ ΤΑ ''ΠΑΙΔΙΑ''!

LinkWithin

http://pentanostimi.blogspot.com/2009/10/blog-post_11.html
Oι ανόητοι θεωρουν οτι το να αστειεύεσαι

σημαίνει πως δεν εισαι σοβαρός

κι οτι ενα παιχνίδι με τις λέξεις δεν αποτελει απάντηση

paul valery

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

ΔΑΝΑΗ -ΑΣ ΕΡΧΟΣΟΥΝ ΓΙΑ ΛΙΓΟ

ΑΛΛΗ ΜΙΣΙΡΛΟΥ

ΔΑΝΑΗ -ΜΙΣΙΡΛΟΥ

ΜΟΝΑΔΙΚΟ--LOU REED-PETE TAOUSEND-PALE BLUE EYES