9/12/12

Ρωτούν οι φίλοι μουΠρίν απο λίγα χρόνια προτού ενσκύψει η καταστροφή μας η μπλογκόσφαιρα σαν το καινούργιο κοσκινάκι στα καθ' ημάς ήταν ενα ομορφο χωριό μάλλον ενας κήπος που φυτρώνανε ολων των ειδών τα λουλούδια.
Ειχε μια αθωότητα, μια χαρα της επικοινωνίας με άγνωστες και άγνωστους που έφεραν ευφάνταστα, κωμικά, ποιητικά ,πιο σκοτεινά , πολιτικά, κ.α .ονόματα το κάθε ''σπίτι''.

Θυμάμαι  πχ.τον ''βλαχοκυριλέ'' [ και Νου Δου και λάιτ] που χάθηκε και ισως ταξιδεύει με άλλο nickname στο διαδίκτυο, η και καθόλου πιά με την μορφή που τον γνώρισα.
Μέχρι και ..κυβέρνηση του μπλογκοχωριού φτιάξαμε ..[.http://pentanostimi.blogspot.gr/2008/10/blog-post_04.html] μια ομάδα μπλόγγερς.
Απο τότε πέρασε σαν οδοστρωτήρας ο χρόνος .Εγιναν πολλά, και για τον καθένα χωριστά.Κάποιοι εφυγαν μακριά [οπως ο Μοναχικός Λύκος]εκει που ολοι μόνοι θα βρεθούμε.Αλλοι συναντιόμαστε στους δρόμους  και σε παρέες. Αλλοι ποτέ, μερικές φορες συναπαντιώμαστε διαδικτυακά. Ηρθαν πολλοι καινούργιοι. Μεγάλωσε πολυ το χωριό κι έγινε αχανές πια. Νέοι φίλοι, νεες κοινότητες.

Με ρωτούν οι φίλοι γιατι δεν γραφω συχνά, πού χάθηκα. Οπως και άλλοι.Σχεδόν όλοι ''είμαστε εδώ'',δίνοντας βάρος σε άλλα πράγματα, ή μιλώντας ο καθένας οταν αισθάνεται οτι έχει κάτι να πει.
 Μοιράζοντας δίκαια τις σκέψεις και οσα θελει να μοιραστεί με τους κανονικούς [στη ζωή] και τους παλιούς και νέους διαδικτυακους φίλους.

ΒΡΕ ΚΑΛΩΣ ΤΑ ''ΠΑΙΔΙΑ''!

LinkWithin

http://pentanostimi.blogspot.com/2009/10/blog-post_11.html
Oι ανόητοι θεωρουν οτι το να αστειεύεσαι

σημαίνει πως δεν εισαι σοβαρός

κι οτι ενα παιχνίδι με τις λέξεις δεν αποτελει απάντηση

paul valery

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

ΔΑΝΑΗ -ΑΣ ΕΡΧΟΣΟΥΝ ΓΙΑ ΛΙΓΟ

ΑΛΛΗ ΜΙΣΙΡΛΟΥ

ΔΑΝΑΗ -ΜΙΣΙΡΛΟΥ

ΜΟΝΑΔΙΚΟ--LOU REED-PETE TAOUSEND-PALE BLUE EYES