5/7/14

Ο φίλος τον φίλον εν κινδύνοις γιγνώσκει -[σχεδόν, πάντα]Το ρίξαμε στη χρηστομάθεια....Υστερα απο μια δροσιστική βραδιά με φίλους όλα μοιάζουν καλύτερα. Σαν να ακουμπάς μετά απο μια μεγάλη κούραση σε ενα μαλακό μαξιλάρι  και τα ξεχνάς όλα.
Η, σχεδόν όλα...

Ενα  δίχτυ ασφαλείας  απλώνεται αόρατο να συνοδεύσει τον συνήθως, τελευταία, ανήσυχο ύπνο...
Δεν έχει σημασία τι είπες, τι είπε, τι είπαν. Μόνο που ένοιωσες οτι τα βάρη , το άχθος που εκουσίως κουβαλάς, μοιράζεται...

Για τη φιλία και την αξία της είχα πάντα μεγάλη υπόληψη. Ακόμη κι όταν κουβαλάγαμε τη γη σαν πορτοκάλι στα χέρια μας, άτρωτοι και ανυποψίαστοι νέοι , με όλη τη ζωή μπροστά μας, ακόμη κι όταν ενας μεγάλος έρωτας κυριαρχούσε και μονοπωλούσε τα πάντα. Η , σχεδόν τα πάντα...
Είναι μια απο τις αλήθειες που πίστεψα και δεν λάθεψα. Σχεδόν πάντα....

Παρασκευή βράδι, σε μιά βεράντα, απλό το δείπνο,  όμορφο κι αληθινό ''συμπόσιο'' φίλων ,με ανοιχτές καρδιές και λόγια ,και ιστορίες, και αγωνίες, και νοσταλγίες και όνειρα...[ολο και λιγότερα, αλλά πάντα , ή σχεδόν, πάντα, παρόντα...].

Τι να ζητήσεις παραπάνω στους καιρούς που ζούμε, αλλά όχι μόνο σε αυτούς, απο τη ζεστασιά και την αλήθεια δικών σου ανθρώπων που σε διάλεξαν και τους διάλεξες....[η pentanostimi , αργά αλλά σταθερά ξαναβρίσκει τον εαυτό της].


ΒΡΕ ΚΑΛΩΣ ΤΑ ''ΠΑΙΔΙΑ''!

LinkWithin

http://pentanostimi.blogspot.com/2009/10/blog-post_11.html
Oι ανόητοι θεωρουν οτι το να αστειεύεσαι

σημαίνει πως δεν εισαι σοβαρός

κι οτι ενα παιχνίδι με τις λέξεις δεν αποτελει απάντηση

paul valery

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

ΔΑΝΑΗ -ΑΣ ΕΡΧΟΣΟΥΝ ΓΙΑ ΛΙΓΟ

ΑΛΛΗ ΜΙΣΙΡΛΟΥ

ΔΑΝΑΗ -ΜΙΣΙΡΛΟΥ

ΜΟΝΑΔΙΚΟ--LOU REED-PETE TAOUSEND-PALE BLUE EYES